Κεντρική Διεθνή “Δεν ξέρω αν θα παίξω στους Ολυμπιακούς Αγώνες”

“Δεν ξέρω αν θα παίξω στους Ολυμπιακούς Αγώνες”

argentini scola

Λούις Σκόλα ήταν έτοιμος να συμμετάσχει και στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες με την Αργεντινή, αλλά η μετάθεση τους για τη νέα χρονιά μπορεί να αλλάξει τα σχέδια του. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ, που στο περασμένο Παγκόσμιο Κύπελλο, έκανε πράγματα και θαύματα άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην δώσει το παρών στο Τόκιο το 2021.

“Δεν ξέρω αν θα είμαι στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Όλα έχουν περάσει σε δεύτερη μοίρα πλέον. Θέλουμε οι άνθρωποι και γενικά ο κόσμος να επιστρέψει στην κανονικότητα. Μετά θα δούμε αν θα παίξω σε ένα ματς ή σε ένα τουρνουά”, ανέφερε χαρακτηριστικά στο Basquet Plus.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στη μεταγραφή του στην Αρμάνι Μιλάνο: “Μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο, δεν σκόπευα να συνεχίσω να παίζω. Το είχα πει και στον ατζέντη μου ότι θέλω να αφοσιωθώ μόνο σ’ αυτό το τουρνουά. Με προσέγγισαν καλές ομάδες, αλλά δεν ήθελα να ακούσω κάποια προσφορά. Κάποια στιγμή, μου είπε ο ατζέντης ότι ο Έτορε Μεσίνα ήταν στο Μιλάνο και με ήθελε μαζί του. Με κάλεσε και ο ίδιος στη συνέχεια κι αρχίσαμε να έχουμε επαφή”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…