Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Αν δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό σε κάθε ματς μπορούμε να τα καταφέρουμε”

“Αν δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό σε κάθε ματς μπορούμε να τα καταφέρουμε”

2869885 1

Ο Ολυμπιακός μετά την νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό αναχώρησε σήμερα το απόγευμα για την Κωνσταντινούπολη, όπου θα κληθεί να αντιμετωπίσει αύριο την πρωτοπόρο της Ευρωλίγκας, Εφές. Ο Ντουάιτ Μπάικς, σε δηλώσεις του αναφέρθηκε αρχικά στο ντέρμπι λέγοντας ότι ήταν μια ξεχωριστή στιγμή για τον ίδιο, ενώ παράλληλα εξέφρασε την πεποίθηση του ότι αν η ομάδα δίνει τον καλύτερο της εαυτό σε κάθε ματς τότε μπορεί να καταφέρει να μπει στα πλέι οφ.

Αναλυτικά:

«Ήταν απίστευτο και μόνο που βρισκόμουν εκεί και ήμουν μέρος αυτής της αναμέτρησης. Είναι πραγματικά μοναδικό. Και οι φίλαθλοί μας ήταν εκεί για εμάς και μας υποστήριξαν με όλες τους τις δυνάμεις. Σίγουρα ήταν μια πολύ ξεχωριστή στιγμή. Ειλικρινά».

Για τις εντυπώσεις του αναφορικά με τον Ολυμπιακό και το που πιστεύει ο ίδιος πως μπορεί να φτάσει φέτος η ομάδα: «Έχουμε τα… κομμάτια. Έχουμε σπουδαία ομάδα, μα πάνω από όλα λειτουργούμε ως ομάδα και όλοι ακολουθούμε το σύστημα προκειμένου να παίξουμε με τον σωστό τρόπο.  Θεωρώ πως έχουμε ότι χρειάζεται και πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο για να ‘τερματίσουμε’ δυνατά, με την ελπίδα να φτάσουμε και να κάνουμε αισθητή την παρουσία μας στα playoffs. Η Euroleague είναι εξαιρετικά ανταγωνιστική και αυτό είναι το ζητούμενο για εμάς: Να είμαστε σε κάθε αγώνα ανταγωνιστικοί, να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να βγούμε όλοι μπροστά για την ομάδα. Ως σύνολο θεωρώ πως μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Για το γεγονός ότι θα κληθεί να αντιμετωπίσει έναν από τους κορυφαίους γκαρντ της Euroleague, τον Σέιν Λάρκιν: «Είναι σπουδαίος παίκτης. Έχει καθιερωθεί στην Ευρώπη και παίζει στο υψηλότερο επίπεδο. Και για εμένα αυτό είναι το σημαντικό. Να παίζω στο υψηλότερο επίπεδο. Αυτό, όμως, που θέλω πάνω από όλα είναι να βγω στο παρκέ και να κάνω ότι χρειάζεται για να πάρει η ομάδα μου τη νίκη. Θα είναι πολύ ανταγωνιστικό και καλό παιχνίδι. Όμως, όλοι μας είμαστε παίκτες υψηλού επιπέδου και όλοι μας θέλουμε τη νίκη».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Λήξη συναγερμού για Πετρούσεφ

Καθαρή η μαγνητική του Φιλίπ Πετρούσεφ. Ο Φιλίπ Πετρούσεφ υποβλήθηκε το πρωί σε μαγνητική …