Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Πάρκερ: “Δεν πρόκειται να ξεκινήσει πάλι η σεζόν”

Πάρκερ: “Δεν πρόκειται να ξεκινήσει πάλι η σεζόν”

tony parker villeurbanne

Όλα τα πρωταθλήματα στην Ευρώπη έχουν διακοπεί λόγω του κορωνοϊού και στα περισσότερα εξ αυτών υπάρχουν σκέψεις για οριστική διακοπή. Ο Τόνι Πάρκερ σε δηλώσεις του εμφανίστηκε σίγουρος ότι δεν θα ξεκινήσει πάλι η σεζόν και πρότεινε να την τερματίσουν τώρα δίχως να αναδειχθεί πρωταθλητής και να μην υποβιβαστεί καμία ομάδα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στην L’ Equipe:

«Η πιο έξυπνη λύση θα ήταν να ακυρωθεί άμεσα η σεζόν, χωρίς να υπάρξει πρωταθλητής ή ομάδες να υποβιβαστούν στην β’ κατηγορία. Έτσι θα μπορέσουμε να προετοιμάσουμε πολύ καλύτερα την επόμενη σεζόν. Δεν πρέπει να δίνουμε ψεύτικες ελπίδες. Δεν πρόκειται να ξεκινήσει πάλι η σεζόν και περιμένουμε την απόφαση της λίγκας».

Για την Ευρωλίγκα: «Εκεί τα πράγματα είναι πιο περίπλοκα και αυτό διότι εξαρτάται από πολλές χώρες με διαφορετικούς κανόνες προστασίας και υγείας». Όσο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες; «Αν αναβληθούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες ,τότε και η σεζόν στη Γαλλία πρέπει να ακυρωθεί. Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Δεν βλέπω τον λόγο να παίζουμε μπάσκετ από τη στιγμή που θα έχει ακυρωθεί ή αναβληθεί το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Κάτας: «Δείξαμε χαρακτήρα και είμαι υπερήφανος»

Απόλυτα ικανοποιημένος ο Όντετ Κάτας για τη νίκη της Μακάμπι. Ικανοποιημένος για την αντίδ…