Κεντρική Basket League ΑΕΚ Μια διαφορετική υποδοχή στην αποστολή της ΑΕΚ

Μια διαφορετική υποδοχή στην αποστολή της ΑΕΚ

aek

Έχουμε συνηθίσει ύστερα από… «μεγάλες» νίκες να υπάρχει κόσμος που -είτε στο αεροδρόμιο, είτε στο γήπεδο- υποδέχεται τους νικητές. Στην ΑΕΚ, έχοντας κάνει πολλές και μεγάλες νίκες τα τελευταία χρόνια, δεν περίμεναν ότι θα υπάρχει κόσμος να τους υποδεχθεί μετά την πρόκριση επί της Βόννης, όμως μια μεγάλη έκπληξη περίμενε την αποστολή.

Η ομάδα γύρισε από τη Γερμανία και κατευθύνθηκε στο ΟΑΚΑ, εκεί όπου οι παίκτες είχαν αφήσει τα αυτοκίνητά τους. Εκεί τους περίμενε «επιτροπή υποδοχής», την οποία ΔΕΝ απάρτιζαν φίλοι της ομάδας, αλλά ειδικό συνεργείο υγείας. Οι γιατροί έκαναν επιτόπου έλεγχο στα μέλη της αποστολής, προκειμένου να εξακριβώσουν ότι κανείς δεν ήταν θετικός στον κορωνοϊό, ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα.

Μετά τον έλεγχο οι μετέχοντες στην αποστολή επέστρεψαν στα σπίτια τους, έχοντας κάνει (αυτό ήταν το… μπόνους της νίκης) και το τεστ. Πλέον, μετά την αναβολή των αγώνων σε Ελλάδα και Ευρώπη, θα μπορέσουν να ξεκουραστούν, έχοντας και την άνεση ότι ανήκουν στο υγιές κομμάτι του πληθυσμού, αυτούς που ελέγχθηκαν και βγήκαν αρνητικοί.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Μπάγερν Μονάχου – Μπαρτσελόνα 79-87 (vid)

Επιστροφή στις νίκες για την Μπαρτσελόνα Στις νίκες επέστρεψε η Μπαρτσελόνα μετά την ήττα …