Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ All Star Game “To μπάσκετ ανήκει σε όλους”

“To μπάσκετ ανήκει σε όλους”

Το μήνυμα ότι το μπάσκετ ανήκει σε όλους θέλησε να περάσει ο πρόεδρος του ΠΣΑΚ, Ανδρέας Γλυνιαδάκης, μιλώντας στην συνέντευξη τύπου ενόψει του 24ου All Star Game. Παράλληλα, ο Κρητικός σέντερ εξέφρασε την υπερηφάνεια του για την διεξαγωγή της μεγάλης γιορτής του ελληνικού μπάσκετ στην Κρήτη, ενώ επισήμανε ότι πρόκειται για έναν θεσμό που ενώνει τρεις γενιές.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο ΕΣΑΚΕ:

Το ΕΚΟ All Star Game εκτός από μία μεγάλη γιορτή για το μπάσκετ, είναι και μία διοργάνωση μέσα από την οποία και οι ίδιοι οι παίκτες θέλουν να περάσουν τα δικά τους μηνύματα.

Σε αυτά ακριβώς στάθηκε ο κ. Ανδρέας Γλυνιαδάκης, πρόεδρος του ΠΣΑΚ, του συνδέσμου των παικτών, δίνοντας το σύνθημα για το 24ο ΕΚΟ All Star Game.

«Το μπάσκετ ανήκει σε όλους, είναι για όλους» σημείωσε στη συνέντευξη Τύπου της Τρίτης (4/2) η οποία φιλοξενήθηκε στο Ηράκλειο.

Αναλυτικά τα όσα σημείωσε ο κ. Ανδρέας Γλυνιαδάκης: «Σαν Κρητικός είμαι πολύ περήφανος που συνδιοργανώνουμε στην Κρήτη ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα που λαμβάνουν χώρα στην Ελλάδα κάθε χρόνο. Δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας αυτό. Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ και πρέπει να το κάνω και την Περιφέρεια Ηρακλείου και τον Δήμο Ηρακλείου και την ΕΚΑΣΚ και φυσικά την ΕΚΟ που χωρίς την βοήθεια της δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί το ΕΚΟ All Star Game εξ αρχής αλλά και όλους τους φορείς που μας έχουν βοηθήσει μέχρι τώρα.

Εμείς σαν παίκτες θέλουμε να περάσουμε ένα μήνυμα. Δεν είμαστε μόνο αθλητές. Το μπάσκετ είναι γιορτή. Μπορούμε να παίζουμε στις ίδιες ομάδες και να μοιραζόμαστε μια μπάλα ανεξάρτητα της φανέλα που φοράμε. Θέλουμε να έχουμε και έχουμε αυτό το διήμερο στην πόλη του Ηρακλείου βοηθώντας κάποια ιδρύματα, γιατί όπως ξανά είπα είμαστε άνθρωποι αλλά και γονείς εκτός γηπέδου. Έχουμε μαζί μας τα παιδιά που παίζουν μπάσκετ με αμαξίδιο και τα ευχαριστώ που είναι κοντά μας γιατί περνάμε ένα μήνυμα ότι το μπάσκετ ανήκει σε όλους, είναι για όλους και κυρίως το μπάσκετ που θα δει ο κόσμος το σαββατοκύριακο απευθύνετε σε όλους τους φιλάθλους που βλέπουν μπάσκετ και σε όλους τους αθλητές που το έφεραν μέχρι εδώ.

Η συγκεκριμένη διοργάνωση ενώνει τρεις γενιές, αυτή του Παναγιώτη Φασούλα και του Παναγιώτη Γιαννάκη, του Διαμαντίδη και του Παπαλουκά που θα παίξουν στον αγώνα των παλαίμαχων το Σάββατο αλλά και τα παιδιά που παίζουν τώρα, όπως ο Καλάθης και ο Ζήσης.

Ο καθένας από αυτούς έχουν φέρει το μπάσκετ εδώ που είναι σήμερα. Γι’ αυτό το λόγο είναι μια μεγάλη ευκαιρία για όλο τον κόσμο της Κρήτης να παρακολουθήσει και να δει από κοντά τους πρωταγωνιστές. Να πάρει αυτόγραφα και να φωτογραφηθεί μαζί του στο γήπεδο και στην πόλη του Ηρακλείου. Και γιατί όχι να δημιουργηθούν νέοι αθλητές και νέα παιδιά να αγαπήσουν το άθλημα και να έρθουν κοντά στο μπάσκετ και τον αθλητισμό.

Θέλω να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ για την σημερινή μέρα και για την βοήθεια όλων γιατί είναι και πολλοί που μας έχουν στηρίξει και δεν έχουμε αναφέρει τα ονόματα τους».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε All Star Game

Δειτε επισης

Ο κορωνοϊός «χτύπησε» και το All Star Game

All Star Game δεν πρόκειται να δούμε φέτος. Να το γράψουμε πιο σωστά; Ούτε φέτος. Η πανδημ…