Κεντρική Ελλάδα Κύπελλο “Συγχαρητήρια σε Χούμπαυλη – Λιακόπουλο”

“Συγχαρητήρια σε Χούμπαυλη – Λιακόπουλο”

alexandros zavos diagoras

Ο Διαγόρας Δρυοπιδέων αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του στα ημιτελικά του Κυπέλλου, όπου αποκλείστηκε από την ΑΕΚ. Ο προπονητής της ομάδας, Αλέξανδρος Ζαβός, μίλησε μετά τον αγώνα και έδωσε συγχαρητήρια στον προκάτοχο του Νάσο Χούμπαυλη και στον Νίκο Λιακόπουλο.

Αναλυτικά;

“Νομίζω ότι η σημερινή ομάδα της ΑΕΚ είναι, αν όχι ένα σκαλί λιγότερο, θα έλεγα καλύτερα στο ίδιο επίπεδο με κάποιες ομάδες της Ευρωλίγκα, είναι μία ομάδα που παίζει μοντέρνο μπάσκετ, μία πολύ καλοδομημένη ομάδα που μόνο μπροστά μπορεί να κοιτάζει.

Όσο αφορά το Διαγόρα είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά σήμερα, είμαι ελάχιστες μέρες στην ομάδα και υπάρχει ένα παράδοξο, λείπουν οι βασικοί συντελεστές που ηγήθηκαν αυτής της προσπάθειας και αναφέρομαι στον Νίκο Λιακόπουλο και τον Νάσο Χούμπαυλη με τους συνεργάτες του. Δυστυχώς η ζωή είναι άδικη, έπρεπε να βρίσκεται ο Νάσος σήμερα εδώ, θέλω να δώσω συγχαρητήρια λοιπόν
σε αυτούς που οδήγησαν το Διαγόρα στις τέσσερις καλύτερες ομάδες του κυπέλλου. Αναλογιζόμενοι ότι ο σύλλογος πριν 5 χρόνια έπαιζε στα τοπικά πρωταθλήματα, είναι μία λαμπρή πορεία αυτή για την ιστορία του. Εμείς τώρα έχουμε δύσκολο πρωτάθλημα μπροστά μας. Υγεία και καλό ηθικό να έχουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Κύπελλο

Δειτε επισης

Κύπελλο Ελλάδας: Το κοινωνικό πρόσωπο το Κυπέλλου Ελλάδας (vid)

Γεμάτο δράση εντός και εκτός παρκέ περιείχε το Κύπελλο Ελλάδας. H Κρήτη φιλοξένησε ένα τετ…