Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Η Ζαλγκίρις προσπαθεί να κερδίσει πράγματα από τους διαιτητές”

“Η Ζαλγκίρις προσπαθεί να κερδίσει πράγματα από τους διαιτητές”

bartzokas

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Ζαλγκίρις στο Κάουνας και η αποστολή το αναχώρησε σήμερα για τη Λιθουανία. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε ενόψει της αναμέτρησης και στάθηκε στην απουσία του Γιώργου Πρίντεζη, ενώ ανέφερε ότι η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσους προσπαθεί να κερδίσει πράγματα από τους διαιτητές σε θεμιτό πλαίσιο.

Αναλυτικά:

“Πρέπει να παίξουμε καλά για να κερδίσουμε. Υπάρχουν λεπτομέρειες που κάνουν μια ομάδα νικήτρια ή ηττημένη. Να βάλουμε και την παράμετρου του ενθουσιώδους κοινού. Η Ζαλγκίρις δεν είναι ανίκητη όμως. Με μια καλή εμφάνιση, έχουμε σοβαρές πιθανότητες να κερδίσουμε”.

Για την απουσία του Γιώργου Πρίντεζη: «Ολοι καταλαβαίνουν τι σημαίνει. Αν δείτε τους μέσους όρους του, θα καταλάβετε τι χάνουμε. Πρέπει να πάρουμε πράγματα από αλλους, όπως συνέβη στο προηγούμενο παιχνίδι. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε να θα συμβεί και τώρα».

Για το γεγονός πως η Ζαλγκίρις παίζει με σωματικές επαφές: «Πρέπει να είσαι σκληρός πνευματικά, όχι μόνο σωματικά. Η Ζαλγκίρις παίζει με επαφές, παίζει με τους διαιτητές. Προσπαθεί να κερδίσει πράγματα από τους διαιτητές σε θεμιτό πλαίσιο. Πρέπει να μην παρασυρθείς. Αν το κάνεις αυτό, δεν είναι αδύνατο να τη νικήσεις».

Για το αν το παιχνίδι είναι «τελικός»: «Δεν υπάρχει καμία έκφραση περί τελικού στα αποδυτήριά μας. Δεν έχει περιθώρια όμως ο Ολυμπιακός να χάνει αιχνίδια που πρέπει να πάρει. Πρέπει να είμαστε αποτελεσματικοί, να μην έχουμε πανικό».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Με οδηγό το game 1 ο Ολυμπιακός κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Το δεύτερο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα έχει σήμερα ο Ολυμπιακός Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται …