Κεντρική Ηρακλής Φιλικό με Ανατόλια χωρίς Οκερέαφορ για Ηρακλή

Φιλικό με Ανατόλια χωρίς Οκερέαφορ για Ηρακλή

iraklis 1 e1581616505916

Σε αμείωτους ρυθμούς συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος ο Ηρακλής. Μάλιστα, ο γηραιός έχει οργανώσει φιλικό προπονητικού χαρακτήρα για το προσεχές Σάββατο κόντρα στο Ανατόλια, με τον Τέντι Οκερέαφορ να μην δίνει το παρών λόγω της κλήσης του από την εθνική Μεγάλης Βρετανίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Με φιλικό θα συνεχίσει την προετοιμασία του ο ΗΡΑΚΛΗΣ ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος της ΕΚΟ Basket League. Η Ομάδα μας θα αντιμετωπίσει, σε κεκλεισμένων των θυρών αγώνα, την ομάδα του Ανατόλια, το Σάββατο 15/2 στις 17:00 στο Ιβανώφειο.

Στη διάθεση του Ηλία Καντζούρη δε θα είναι ο Τέντι Οκερεαφόρ που κλήθηκε στην Εθνική Ομάδα της Μεγάλης Βρετανίας. Σήμερα ο Βασίλης Καββαδάς και ο Ολίβιερ Χάνλαν έκαναν θεραπεία και δε συμμετείχαν σε όλο το πρόγραμμα της προπόνησης. Η Ομάδα μας γυμνάστηκε πρωί και απόγευμα και αύριο θα συνεχίσει με μία προπόνηση, προετοιμαζόμενη για τον αγώνα της Κυριακής 1/3 (17:00) με τον Ιωνικό AFFIDEA, στο Ιβανώφειο.

Εξ άλλου αντιπροσωπεία της ΚΑΕ θα παραβρεθεί στην εξόδιο ακολουθία του Ήρωα Αντιστράτηγου Γ.Κατσάνη, το Σάββατο το πρωί, στο Σιδηρόκαστρο Σερρών και θα καταθέσει στεφάνι στη μνήμη του.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ηρακλής

Δειτε επισης

Νέα σελίδα για τον μπασκετικό σήμα του Ηρακλή

Ο μπασκετικός Ηρακλής αλλάζει σελίδα αλλά και εποχή καθώς το καινούργιο σήμα αποκαλύπτει π…