Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ «Έφαγε άκυρο» ο πρόεδρος

«Έφαγε άκυρο» ο πρόεδρος

galatsopoulos kaloudis

Για πολλά μπορεί κανείς να κατηγορήσει τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ, εκτός από ένα: Ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος δεν έχει έπαρση. Για να είμαστε ακριβείς, βρίσκεται στην ακριβώς αντίθετη κατάσταση, περνά απαρατήρητος. Σε βαθμό, που ενίοτε δυσκολεύεται να περάσει! Η ιστορία που θα διαβάσετε, θα μπορούσε να είναι προϊόν μυθοπλασίας, αστικός μύθος, για να τα λέμε και να γελάμε, αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινή.

Κυριακή μεσημέρι ο πρόεδρος της λίγκας και κεντρικός διοργανωτής του All Star Game, είναι συνοδηγός στο αυτοκίνητο, που τον μεταφέρει στα «Δύο Αοράκια», ενώ στο πίσω κάθισμα βρίσκεται ο Αντιπρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Σταύρος Δουβής. Το αυτοκίνητο φτάνει στην μπάρα ελέγχου κι ένας σεκιουριτάς ζητά να δει το ειδικό καρτελάκι για να μπορέσει να μπει το αμάξι στο πάρκινγκ των VIP.

«Έχω μέσα τον πρόεδρο της λίγκας» λέει ο οδηγός. «Και τι είναι η λίγκα;», απαντά ο σεκιουριτάς. Είναι εμφανές ότι υπάρχει πρόβλημα επικοινωνίας. Ο οδηγός προσπαθεί να συγκρατηθεί και να δώσει στον άνθρωπο που τους απαγορεύει την είσοδο να αντιληφθεί. «Είναι ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ» επιχειρεί ξανά. «Ποιος είναι ο ΕΣΑΚΕ; Χαρτί για το πάρκινγκ έχετε;».

Η πρώτη έκρηξη ήρθε από τον Σταύρο Δουβή, ο οποίος δεν κρατήθηκε. Ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος ακολούθησε, με σαφώς πιο ήρεμο τρόπο, αλλά εξόχως ενοχλημένος. Αν και δεν πείστηκε, ο σεκιουριτάς (με βαριά καρδιά) τους άφησε να μπουν. Και βέβαια, για το μόνο που μπορεί κανείς να ψέξει τους ανθρώπους που είχαν την ευθύνη της φύλαξης του χώρου, είναι για παντελή άγνοια, αλλά τόσο πολύ;

Πάλι καλά που πήγε στην ώρα του, γιατί αν τους καθυστερούσαν κι άλλο στην είσοδο, δεν θα προλάβαινε να τιμήσει τον ομόλογό του στην ΟΣΕΚΑ, Χρήστο Καλούδη, για την επιτυχία της Εθνικής Ελλάδας μπάσκετ με αμαξίδιο στη Σόφια της Βουλγαρίας. Πάλι καλά, γιατί θα μπορούσε να γίνει το All Star Game δίχως τον πρόεδρο.

Από την άλλη, το ότι ένας από τους ανθρώπους που θα πληρωθούν από εσένα, σου απαγορεύει την είσοδο κι εσύ δεν… βγάζεις δόντια, δείχνει πόσο χαμηλών τόνων είναι ο Γαλατσόπουλος. Ως ένα βαθμό αξιοθαύμαστο, από ένα σημείο και μετά επιζήμιο.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Κορυφαίες επιδόσεις και στις τρεις κατηγορίες των σουτ

Σπουδαίο ρεκόρ επιδόσεων για τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν έφτασε μέσα από το…