Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Θέλω παικταρά στη θέση του Σαντ-Ρος”

“Θέλω παικταρά στη θέση του Σαντ-Ρος”

aek makis aggelopoulos

Η ΑΕΚ έχασε έναν εκ των κορυφαίων παικτών της, καθώς ο Χάουαρντ Σαντ-Ρος θα συνεχίσει την καριέρα του στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ο ισχυρός άνδρας της “κιτρινόμαυρης” ΚΑΕ, Μάκης Αγγελόπουλος, τόνισε ότι θέλει να πάρει στη θέση του Κουβανού έναν παικταρά, για να μην χάσει η ομάδα τη δυναμική της.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη “Live Sport”:

«Εδώ και έναν μήνα μας ταλαιπωρούσαν και τους ταλαιπωρούσαμε. Θέλαμε να κρατήσουμε τπμ Σαντ-Ρος. Του προσφέραμε 100.000 ευρώ περισσότερα για φέτος, στον ήδη τρέχον συμβόλαιο και επιπλέον 150.000 ευρώ στο συμβόλαιο της επόμενης σεζόν. Του δίναμε δηλαδή 250.000 ευρώ περισσότερα από τα συμφωνηθέντα. Το παιδί όμως μας είπε ΄μη μου στερήσετε αυτή τη μεγάλη ευκαιρία’.

Σταθμίσαμε τα πράγματα, Είπαμε ότι δεν ήταν δυνατόμ να κρατήσουμε έναν παίκτη το μυαλό του οποίου βρίσκεται ήδη στη Μόσχα. Επιπλέον το καλοκαίρι θα τον χάναμε και θα παίρναμε μόλις 80.000 ευρώ από το μπάι άουτ. Τώρα όμως ικανοποιήθηκαν και αυτός και η ομάδα μας, που εισπράττει 500.000 ευρώ.

Από την πρώτη στιγμή τους ξεκαθάρισε ότι ο Σαντ-Ρος πωλείται μόνο αν δώσουν 500.000 ευρώ συν όλα τα έξοδα δικά τους. Ούτε ευρώ παρακάτω. Δεν έκανα καμία διαπραγμάτευση. Έβαλα μια τιμή και τέλος. Εκείνοι έκαναν μια δυο διαφορετικές προτάσεις, είπα ότι δεν συζητάω τίποτα άλλο, το εκτίμησαν και έκλεισε η συμφωνία».

Για την επόμενη μέρα της ΑΕΚ χωρίς τον Σαντ-Ρος: «Το στοίχημα είναι η ΑΕΚ να κάνει πλέον την σωστή επιλογή στον αντικαταστάτη του Σαντ-Ρος, ώστε να βγούμε ωφελημένοι μέσα από αυτό. Να γίνουμε καλύτερη ομάδα. Γνωρίζουμε ότι αυτή την περίοδο η αγορά δεν έχει μεγάλες ευκαιρίες. Είναι πολύ πιθανό να πληρώσουμε και εμείς μπάι άουτ για να πάρουμε παίκτη, αν δεν βρούμε κάποιον ελεύθερο που να ανταποκρίνεται στα θέλω μας.

Όταν κάνεις deal με την πρωταθλήτρια Ευρώπης μπαίνεις σε άλλο επίπεδο ως ομάδα. Και είναι η πρώτη φορά που η μπασκετική ΑΕΚ πουλάει σωστά»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Χάνει (και) Νάιτ – Εκτός για άγνωστο διάστημα

Ακόμη ένα σημαντικό πρόβλημα για την ΑΕΚ Ακόμη ένα ισχυρό πλήγμα δέχθηκε η ΑΕΚ τη φετινή σ…