Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ “Τα τελευταία χρόνια μας έχει πληγώσει ο Πανιώνιος”

“Τα τελευταία χρόνια μας έχει πληγώσει ο Πανιώνιος”

chrisrazis

Στο γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια ο Πανιώνιος έχει πληγώσει το Ρέθυμνο εστίασε μιλώντας μέσα από το blog του στον ΕΣΑΚΕ ο Χριστόφορος Ραζής, κάνοντας ειδική αναφορά στην περσινή εντός έδρας ήττα από τους κυανέρυθρους. Παράλληλα, τόνισε ότι η ομάδα του έχει την ευκαιρία να κάνει ένα μικρό σερί με τα συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια, και αν θέλει να το καταφέρει θα πρέπει να είναι άπαντες απόλυτα συγκεντρωμένοι στον αγώνα.

Αναλυτικά:

“Καλησπέρα και πάλι από το blog του ΕΣΑΚΕ.

Ακόμα μία εβδομάδα με θετικό πρόσημο ολοκληρώθηκε, καθώς αποδείξαμε ξανά πως η έδρα μας είναι μία από τις καλύτερες τη φετινή σεζόν. Φυσικά, για να τα λέμε όλα, η νίκη επί του Ηρακλή δεν ήρθε με τον πιο εύκολο τρόπο. Οι αντίπαλοι μας, μας δυσκόλεψαν εξαιρετικά, αλλά στο τέλος βάλαμε τα μεγάλα σουτ και σε συνδυασμό με την πολύ καλή αμυντική μας λειτουργία πήραμε την 7η συνεχόμενη νίκη στο «Μελίνα Μερκούρη».

Το πρόγραμμα τα έχει φέρει έτσι, ώστε να αγωνιζόμαστε για 2η σερί φορά στην έδρα μας, πράγμα που μας δίνει το πλεονέκτημα για να καταφέρουμε να «χτίσουμε» ένα μικρό σερί, σε σχέση πάντα με τα μέχρι ως τώρα δεδομένα.

Αντίπαλος μας είναι ο Πανιώνιος, ο οποίος μας έχει «πληγώσει» αρκετά τα τελευταία δύο χρόνια, με αποκορύφωμα την περσινή ήττα στο «Μελίνα Μερκούρη», όπου μας μετέτρεψε σε μεγάλο φαβορί για τον υποβιβασμό, με τη συνέχεια, όμως, να είναι γνωστή.

Το έργο μας δε θα είναι εύκολο, αλλά από τη μεριά μας εγγυόμαστε πως θα δώσουμε το 100% για να κάνουμε αυτό που πρέπει. Γιατί πολύ απλά ΠΡΕΠΕΙ να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα, ώστε να μην «γκρεμίσουμε» ό,τι χτίζαμε το προηγούμενο διάστημα.

Ο αντίπαλος είναι σαφώς στα μέτρα μας, αλλά θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι, για να εκτελέσουμε άψογα το πλάνο των προπονητών. Άλλωστε, σε αυτό οφείλεται η μέχρι τώρα θετική πορεία μας και θα πρέπει να μείνουμε πιστοί για να ολοκληρώσουμε τη σεζόν με επιτυχημένο τρόπο.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 77-71

Νίκησε ο Παναθηναϊκός με… απόφαση Σλούκα. Τραγική η διαιτησία. Σ’ ένα ματς με διαφορετική …