Κεντρική Ιωνικός Νίκαιας BC “Σε τέτοια ματς δεν πρέπει να χάνεις τη συγκέντρωσή σου”

“Σε τέτοια ματς δεν πρέπει να χάνεις τη συγκέντρωσή σου”

kottas

Ιωνικός Νικαίας αντιμετωπίζει εκτός έδρας το Λαύριο και θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα στο ντεμπούτο του Μιχάλη Κουταλιανού στον πάγκο της ομάδας. Ο Θωμάς Κώττας μίλησε ενόψει της αναμέτρησης και σημείωσε ότι σε τέτοια ματς δεν πρέπει να χάνεις τη συγκέντρωση σου.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

“Ελπίζω όλοι να περάσατε όμορφα στις γιορτές μαζί με αγαπημένα σας πρόσωπα και να υποδεθήκατε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το νέο έτος. Εύχομαι και πάλι σε όλους να έχουν ένα ευτυχισμένο 2020 γεμάτο υγεία και χαρές.

Όσον αφορά στην ομάδα μας, έχουμε ένα ματς στην έδρα του Λαυρίου Megabolt. Πρόκειται για μία ομάδα που έχει σχεδόν τους ίδιους στόχους με εμάς και μας είχε νικήσει στην έδρα μας στο πρώτο ματς της σεζόν. Δεν είναι θέμα εκδίκησης, αλλά θα θέλαμε πολύ να κάνουμε το ίδιο και να βάλουμε στο σακούλι μας άλλη μια πολύ σημαντική νίκη και μάλιστα εκτός έδρας.

Τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα για εμάς, σε καμία περίπτωση, αφού πρόκειται για μια ομάδα που παίζει αρκετά καλό μπάσκετ κι έχει ποιοτικούς ξένους, αλλά κι Έλληνες που δίνουν πολύτιμες βοήθειες και μεγάλη ενέργεια. Όπως έχουμε ξαναπεί, σε τέτοια ματς δεν πρέπει να χάνεις τη συγκέντρωσή σου, γιατί κινδυνεύεις να χάσεις την επαφή με το σκορ. Εμείς θα προσπαθήσουμε να εκτελέσουμε το πλάνο του νέου μας προπονητή, του κυρίου Κουταλιανού, και να το εκμεταλλευτούμε προς όφελός μας.

Θα είναι σίγουρα πολύ ευχάριστο να ξεκινήσουμε το νέο έτος με μια εκτός έδρας νίκη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ιωνικός Νίκαιας BC

Δειτε επισης

Νέα εποχή για τον Ιωνικό Νίκαιας – Ξεκινάει από την ΕΣΚΑΝΑ

Ο Ιωνικός Νίκαιας γυρίζει σελίδα και θα ξεκινήσει από το «μηδέν» για να επιστρέψει εκεί πο…