Κεντρική Ήφαιστος Λήμνου “Πρέπει ν’ αντιδράσουμε άμεσα”

“Πρέπει ν’ αντιδράσουμε άμεσα”

mixalis tsairelis ifaistos limnou

Ο Ήφαιστος Λήμνου ήταν κάκιστος στο παιχνίδι με το Ρέθυμνο και γνώρισε βαριά ήττα. Ο Μιχάλης Τσαϊρέλης μίλησε ενόψει της αναμέτρησης με τον Πανιώνιο και τόνισε ότι πρέπει να αντιδράσουν άμεσα και να πάρουν τη νίκη για να μείνουν ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

“Η νέα χρονιά για εμάς δεν ξεκίνησε με τον τρόπο που θα θέλαμε. Μετά από ένα σημαντικό «διπλό», αδικήσαμε τους εαυτούς μας και τη δουλειά την οποία κάνουμε στη διάρκεια των προπονήσεων. Μας στενοχώρησε πολύ η εικόνα που παρουσιάσαμε στο Ρέθυμνο την προηγούμενη αγωνιστική και είμαι σίγουρος ότι το πάθημα, μάς έγινε μάθημα.

Στο προηγούμενο blog είχα γράψει ότι θέλουμε να μείνουμε ψηλά στη βαθμολογία αλλά αυτό πρέπει να φανεί στο γήπεδο και όχι με εμφανίσεις όπως αυτή κόντρα στην κρητική ομάδα. Αυτό σημαίνει πως πρέπει άμεσα να αντιδράσουμε στη δύσκολη αναμέτρηση η οποία ακολουθεί απέναντι στον Πανιώνιο.

Έχουμε καταλάβει τα λάθη μας και στις ημέρες που προηγήθηκαν, δουλέψαμε σε υψηλούς ρυθμούς για να τα διορθώσουμε. Στόχος μας είναι να επιστρέψουμε στις νίκες με τον κόσμο στο πλευρό μας και θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις, ώστε να πετύχουμε το στόχο μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ήφαιστος Λήμνου

Δειτε επισης

Σεγκούρα: «Οι διαιτητές σφύριξαν σωστά, θα συνεχίσουμε να παλεύουμε»

Ο Κούρο Σεγκούρα στις δηλώσεις του ήταν λιτός και περιεκτικός έδωσε συγχαρητήρια στον Άρη …