Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ “Να μείνουμε ψηλά μαζί με τον κόσμο μας”

“Να μείνουμε ψηλά μαζί με τον κόσμο μας”

mixalis tsairelis ifaistos limnou

O Ήφαιστος υποδέχεται αύριο στην Λήμνο το Λαύριο στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της basket league, και ο Μιχάλης Τσαϊρέλης μέσα από το blog του στον ΕΣΑΚΕ τόνισε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του δεν έχουν ξεχάσει την ήττα του πρώτου γύρου. Παράλληλα, κάλεσε τον κόσμο της ομάδας να δώσει δυναμικό παρών ενισχύοντας την ομάδα ώστε να φτάσει στην νίκη.

Αναλυτικά:

“Καλησπέρα σε όλους,

Πάντα είναι ευχάριστο όταν επιστρέφουμε στο «Νίκος Σαμαράς» και αυτή τη φορά θέλουμε να συνδυάσουμε το θετικό αποτέλεσμα με καλό μπάσκετ. Στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ παρά τις απουσίες, για μεγάλο διάστημα παρουσιάσαμε εξαιρετική εικόνα.

Θα μπορούσαμε να είμαστε πιο προσεκτικοί σε κάποιες λεπτομέρειες, ωστόσο είχαμε απέναντι μας μια καλή ομάδα που εκμεταλλεύτηκε τα λάθη μας.

Την 17η αγωνιστική θ’ αντιμετωπίσουμε το Λαύριο και η αλήθεια είναι πως ακόμα δεν έχει φύγει από το μυαλό μας η ήττα του πρώτου γύρου. Είναι σημαντικό να επιβάλλουμε το ρυθμό μας και να μην δώσουμε το δικαίωμα στο Λαύριο να βρει πόντους στο ανοικτό γήπεδο.

Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα την εβδομάδα που πέρασε και θέλουμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο της Λήμνου που βρίσκεται στο πλευρό μας. Με τη δική του στήριξη θα παλέψουμε, ώστε να παραμείνουμε ψηλά στη βαθμολογία, προσφέροντας όμορφο θέαμα!”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 77-71

Νίκησε ο Παναθηναϊκός με… απόφαση Σλούκα. Τραγική η διαιτησία. Σ’ ένα ματς με διαφορετική …