Κεντρική Ήφαιστος Λήμνου “Να δείξουμε ότι αξίζουμε να είμαστε ψηλά”

“Να δείξουμε ότι αξίζουμε να είμαστε ψηλά”

mixalis tsairelis ifaistos limnou

Ο Ήφαιστος Λήμνου έχει μπροστά του ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, καθώς θα ταξιδέψει στην Κρήτη για να αντιμετωπίσει το Ρέθυμνο. Ο Μιχάλης Τσαϊρέλης μίλησε ενόψει της αναμέτρησης και τόνισε ότι πρέπει να δείξουν ότι αξίζουν να είναι ψηλά.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

“Αρχικά θα ήθελα να ευχηθώ χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο! Το 2019 έφυγε με τον καλύτερο τρόπο για εμάς καθώς πετύχαμε ένα σημαντικό «διπλό» κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα με υψηλούς στόχους όπως είναι το Περιστέρι, με συνέπεια να βρεθούμε στην τέταρτη θέση, στο τέλος του πρώτου γύρου. Κάπως έτσι θέλουμε να ξεκινήσουμε τη νέα χρονιά.

Έχουμε μπροστά μας ακόμα μία δύσκολη αναμέτρηση, αυτή τη φορά απέναντι στο Ρέθυμνο. Μια ομάδα με ταλέντο που στο γήπεδο της, πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις κι έχει πετύχει νίκες με πολύ δυνατές ομάδες. Στόχος μας είναι να ξεκινήσουμε από την καλή μας άμυνα και να επιβάλλουμε το ρυθμό μας.

Μπαίνουμε στο δεύτερο γύρο και θέλουμε να δείξουμε ότι αξίζουμε να βρισκόμαστε σε αυτές τις θέσεις της βαθμολογίας. Το πρωτάθλημα είναι πολύ απαιτητικό και για να το πετύχουμε θα πρέπει να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ήφαιστος Λήμνου

Δειτε επισης

Σεγκούρα: «Οι διαιτητές σφύριξαν σωστά, θα συνεχίσουμε να παλεύουμε»

Ο Κούρο Σεγκούρα στις δηλώσεις του ήταν λιτός και περιεκτικός έδωσε συγχαρητήρια στον Άρη …