Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Με τον Μπαρτζώκα συνέχεια θα βελτιωνόμαστε”

“Με τον Μπαρτζώκα συνέχεια θα βελτιωνόμαστε”

759ca09a pao oly paul euroleague

Με τα καλύτερα λόγια για την επίδραση του Γιώργου Μπαρτζώκα στο παιχνίδι του Ολυμπιακού μίλησε ο Μπράντον Πολ, στο πλαίσιο της αναμέτρησης των ερυθρολεύκων με την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, εκφράζοντας την πεποίθηση του ότι θα υπάρχει συνεχείς βελτίωση. Παράλληλα, αναφορικά με το παιχνίδι τόνισε ότι θέλουν να πάρουν την ρεβάνς για το παιχνίδι του πρώτου γύρου, ενώ τόνισε ότι η ρωσική ομάδα θα θέλει να αντιδράσει και να φύγει από την τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Η αλήθεια είναι πως το έχουμε προσέξει και εμείς αυτό. Δηλαδή παίζουμε ένα παιχνίδι καλά και πηγαίνουμε στο επόμενο χωρίς την ίδια ενέργεια. Στόχος μας τώρα είναι να έχουμε κόντρα στη Ζενίτ στη Ρωσία την ίδια ενέργεια με αυτή που είχαμε στο δεύτερο ημίχρονο απέναντι στη Μπάγερν Μονάχου. Σίγουρα θέλουμε να νικήσουμε και ειδικά εκτός έδρας απέναντι σε μια ομάδα που μας νίκησε στο γήπεδο μας στον πρώτο γύρο. Άσχετα από τη θέση τους, είναι μια καλή ομάδα. Η Ευρωλίγκα είναι μια “τρελή” διοργάνωση και όλα μπορούν να συμβούν. Θεωρώ πως θα θέλουν να αντιδράσουν και να φύγουν από την τελευταία θέση, θα μπουν δυνατά στο ματς και εμείς θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να το αντιμετωπίσουμε αυτό».

Για το τι έχει αλλάξει ως τώρα ο Γιώργος Μπαρτζώκας: «Πρόκειται για έναν προπονητή που έχει δουλέψει σε μεγάλες ομάδες, περνάει τη φιλοσοφία του και θεωρώ πως συνέχεια θα βελτιωνόμαστε και ανυπομονώ να το δω αυτό στο παρκέ. Δεν θέλω να αποκαλύψω μυστικά της φιλοσοφίας του, αλλά πολλοί παίκτες είμαστε στην ίδια σελίδα πλέον και πιστεύω πως θα συνεχίσουμε να μαθαίνουμε και να “χτίζουμε” την ομάδα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Να προσεγγίσουμε και τα επόμενα ματς σαν να είμαστε στο 0-0»

Στον τρόπο που θα πρέπει να προσεγγίσει ο Ολυμπιακός τα επόμενα παιχνίδια στάθηκε ο Γιώργο…