Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “H αξία του ηττημένου δίνει δόξα στον νικητή”

“H αξία του ηττημένου δίνει δόξα στον νικητή”

rethymno cretan kings ziagkos mitropoulos koumoulos 4

Το Ρέθυμνο συνεχίζει να είναι εντυπωσιακό στο “Μελίνα Μερκούρη” και πανηγύρισε την έκτη του νίκη στο πρωτάθλημα κόντρα στον Ήφαιστο. Ο προπονητής της κρητικής ομάδας, Βαγγέλης Ζιάγκος, αποθέωσε την ομάδα της Λήμνου και ανέφερε χαρακτηριστικά ότι η αξία του ηττημένου δίνει δόξα στον νικητή.

Αναλυτικά:

“Καλή χρονιά και χρόνια πολλά σε όλον τον κόσμο. Θα ήθελα να συγχαρώ τον Ήφαιστο και τον Σωτήρη Μανωλόπουλο για την έως τώρα παρουσία της ομάδας τους στη λίγκα, ενώ να τονίσουμε ότι η αξία του ηττημένου δίνει δόξα στον νικητή.

Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά. Όλη την εβδομάδα είχαμε επενδύσει στο ατομικό κομμάτι, δεδομένου ότι ο Ήφαιστος είναι μία ομάδα η οποία παίρνει σκορ βασιζόμενη στο ατομικό επιθετικό ταλέντο. Ο δεύτερος άξονας που είχαμε δώσει μεγάλη βαρύτητα ήταν το να είμαστε ανθεκτικοί απέναντι στη σκληρή αμυντική συμπεριφορά του Ηφαίστου, δεδομένου ότι παίζαμε απέναντι στην καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Και στους δύο αυτούς παράγοντες, η προσήλωση των παιδιών ήταν εντυπωσιακή για το μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού. Καλή συνέχεια στον Ήφαιστο και καλή επιτυχία”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…