Κεντρική NBA Κόμπι Μπράιαντ: “Η γυναίκα του δεν μπορεί να πει μια πρόταση, χωρίς να κλάψει”
NBA

Κόμπι Μπράιαντ: “Η γυναίκα του δεν μπορεί να πει μια πρόταση, χωρίς να κλάψει”

vanesa bryant

Σε τραγική κατάσταση βρίσκεται η γυναίκα του Κόμπι Μπράιαντ, Βανέσα, η οποία έχασε τον πολυαγαπημένο της άντρα και την κόρη της Τζιάνα στη συντριβή του ελικοπτέρου. Η 37χρονη προσπαθεί να συνέλθει για να σταθεί στα υπόλοιπα τρία παιδιά της, αλλά ακόμη δεν μπορεί να πει μία πρόταση χωρίς να λυγίσει και να κλάψει.

Σύμφωνα με το περιοδικό People “παλεύει για να τα βγάλει πέρα, αλλά δεν μπορεί να ολοκληρώσει μια πρόταση, χωρίς να κλάψει. Έχει γύρω της ένα καλό σύστημα να την υποστηρίζει, αλλά ποτέ δεν μπορείς να είσαι έτοιμος για κάτι τέτοιο. Παρά τα σκαμπανεβάσματά τους, οι δυο τους ήταν αδελφές ψυχές. Ήταν ο άνθρωπος της ζωής της. Η Βανέσα είναι συντετριμμένη. Παλεύει για τις τρεις κόρες της. Πρέπει να είναι αυτή η δυνατή τώρα. Έχει δίπλα της ανθρώπους που αγαπούν εκείνη και τον Κόμπι. Δεν είναι μόνη. Αλλά θα θρηνεί για πολύ καιρό ακόμα”.

Ένας οικογενειακός φίλος ακόμη υποστήριξε πως: “Είναι μια εξαιρετικά δύσκολη και ολέθρια στιγμή για τη Βανέσα και όλη την οικογένεια. Ο Κόμπι είχε αναπτύξει έναν ξεχωριστό δεσμό με όλες του τις κόρες. Ήταν πολύ περήφανος που τις έβλεπε να έχουν στοιχεία του και της Βανέσα, αλλά και δική τους προσωπικότητα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μπατούμ στα playoffs οι Σίξερς

Ανησυχία για Μπάτλερ στους Χιτ τραυματίστηκε στο ματς με τους Σίξερς. Οι Φιλαδέλφεια Σίξερ…