Κεντρική Ήφαιστος Λήμνου Ήφαιστος: Τα εισιτήρια για Πανιώνιο

Ήφαιστος: Τα εισιτήρια για Πανιώνιο

B7901F95 605E 45D5 811B BD9DFA9CBA46

Ο Ήφαιστος Λήμνου αντιμετωπίζει τον Πανιώνιο εντός έδρας και θέλει την στήριξη του κόσμου του. Οι Νησιώτες ενημέρωσαν τους φιλάθλους τους ότι κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για τον αγώνα με την ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Αναλυτικά:

“Μετά από δύο εκτός έδρας αναμετρήσεις, ο Ήφαιστος Λήμνου επιστρέφει «σπίτι» του για την 15η αγωνιστική της ΕΚΟ Basket League καθώς θα υποδεχτεί τον Πανιώνιο Su Casa και σε θέλει δίπλα του στο «Νίκος Σαμαράς» για να παραμείνει ψηλά στη βαθμολογία! Η ΚΑΕ Ήφαιστος Λήμνου ανακοινώνει πως από σήμερα Τρίτη (07/01) ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση με την ομάδα της Νέας Σμύρνης (11/01, 15:30) και η γενική είσοδος είναι στα 10 ευρώ. Τα εισιτήρια VIP κοστίζουν 25 ευρώ ενώ τα παιδικά (από έξι ετών και άνω, με έκπτωση 50%) 5 ευρώ.

Σημεία διάθεσης των εισιτηρίων

*www.viva.gr

* Στο κατάστηµα «Sports House», το οποίο βρίσκεται επί της οδού Π. Κυδά 10 στην Κεντρική Αγορά Μύρινας (Τηλ. Επικοινωνίας ‪22540 26025‬).

*Τηλεφωνικά: 6945055095 (Χρήστος Τζάτζαλος)

Για την αγορά των εισιτηρίων

Η ΚΑΕ Ήφαιστος Λήμνου σας υπενθυμίζει πως για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η αναφορά του ΑΜΚΑ (Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης) και του αριθμού Δελτίου Αστυνομικής ταυτότητας.

Οι θύρες θα ανοίξουν δύο ώρες (13:30) πριν από την έναρξη του αγώνα. Για τη δική σας εξυπηρέτηση και προκειμένου ν’ αποφευχθεί ο συνωστισμός στις εισόδους παρακαλείσθε να έρθετε νωρίς στο γήπεδο.

Το παιχνίδι παίζεται στη Λήμνο και ο Ήφαιστος σε θέλει δίπλα του!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ήφαιστος Λήμνου

Δειτε επισης

Σεγκούρα: «Οι διαιτητές σφύριξαν σωστά, θα συνεχίσουμε να παλεύουμε»

Ο Κούρο Σεγκούρα στις δηλώσεις του ήταν λιτός και περιεκτικός έδωσε συγχαρητήρια στον Άρη …