Κεντρική Basket League Ρέθυμνο To “Γεύμα Αssist” των Χότον και Κουρέπη! (pics, vid)

To “Γεύμα Αssist” των Χότον και Κουρέπη! (pics, vid)

Cretan Kings Assist Syssitio Gevma Assist 4 e1575645731323

To κοινωνικό του πρόσωπο έδειξε το Ρέθυμνο, αφού για τρίτη συνεχόμενη χρονιά συνέχισαν την δράση “Γεύμα Assist”, με τους Ντέιβιντ Χότον και Δημήτρη Κουρέπη να μαγειρεύουν γεύματα για τα συσσίτια του Νομού και το Γηροκομείο της πόλης.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

Για ακόμη μία χρονιά τα SYN.KA Super Markets και η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings ενώνουν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό. Για 3η σεζόν συνεχίζουν τη δράση «Γεύμα Assist», που σαν στόχο έχει την προσφορά στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.
Η προσφορά αυτή πραγματοποιείται με τη μορφή γευμάτων, με τα SYN.KA Super markets να στέκονται αρωγοί, προσφέροντας τα άρτια και ποιοτικά προϊόντα τους. Από την πλευρά μας οι παίκτες μας αναλαμβάνουν χρέη… σεφ, μαγειρεύοντας με αγάπη τα γεύματα που θα προσφέρουν στους συνανθρώπους μας στα συσσίτια του Νομού μας και το Γηροκομείο Ρεθύμνου.
Η αρχή έγινε την Τρίτη, με τους Ντέιβιντ Χότον και Δημήτρη Κουρέπη να φιλοξενούνται στο συσσίτιο της Μικρής Παναγίας, «Κυρία των Αγγέλων». Οι επαγγελματίες καλαθοσφαιριστές μας μαγείρεψαν σε συνεργασία με τις εθελόντριες του συσσιτίου, μοιράζοντας περίπου 100 γεύματα σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…