Κεντρική Ήφαιστος Λήμνου Τα εισιτήρια για τον αγώνα Ήφαιστος Λήμνου – Ηρακλής!

Τα εισιτήρια για τον αγώνα Ήφαιστος Λήμνου – Ηρακλής!

ifaistos7

O Ήφαιστος αγωνίζεται εντός έδρας με αντίπαλο τον Ηρακλή (21/12,15:30), για την 12η αγωνιστική της Basket League, με την ομάδα της Λήμνου να ανακοινώνει τη διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Εορταστική θα είναι η ατμόσφαιρα στο κλειστό «Νίκος Σαμαράς» το ερχόμενο Σάββατο (21/12,15:30), όπου ο Ήφαιστος Λήμνου θα υποδεχτεί τον Ηρακλή για την 12η αγωνιστική της ΕΚΟ Basket League. Στο κλίμα των ημερών οδεύοντας στις γιορτές των Χριστουγέννων η ομάδα μας θα μοιράσει σκούφους του Άη Βασίλη, σε όλα τα παιδιά που θα βρεθούν στο «σπίτι» μας, για να μας δώσουν ώθηση για τη νίκη ενώ θα υπάρξουν και άλλες εκπλήξεις. Επίσης, η ΚΑΕ Ήφαιστος Λήμνου ανακοινώνει πως από σήμερα Τρίτη (17/12) ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση με την ομάδα της Θεσσαλονίκης και η γενική είσοδος είναι στα 10 ευρώ. Τα εισιτήρια VIP κοστίζουν 25 ευρώ ενώ τα παιδικά (από έξι ετών και άνω, με έκπτωση 50%) 5 ευρώ.

Σημεία διάθεσης των εισιτηρίων

*www.viva.gr

* Στο κατάστηµα «Sports House», το οποίο βρίσκεται επί της οδού Π. Κυδά 10 στην Κεντρική Αγορά Μύρινας (Τηλ. Επικοινωνίας ‪22540 26025‬).

*Τηλεφωνικά: 6945055095 (Χρήστος Τζάτζαλος)

Για την αγορά των εισιτηρίων

Η ΚΑΕ Ήφαιστος Λήμνου σας υπενθυμίζει πως για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η αναφορά του ΑΜΚΑ (Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης) και του αριθμού Δελτίου Αστυνομικής ταυτότητας.

Οι θύρες θα ανοίξουν δύο ώρες (13:30) πριν από την έναρξη του αγώνα. Για τη δική σας εξυπηρέτηση και προκειμένου ν’ αποφευχθεί ο συνωστισμός στις εισόδους παρακαλείσθε να έρθετε νωρίς στο γήπεδο.

Το παιχνίδι παίζεται στη Λήμνο και ο Ήφαιστος σε θέλει δίπλα του!”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Ήφαιστος Λήμνου

Δειτε επισης

Σεγκούρα: «Οι διαιτητές σφύριξαν σωστά, θα συνεχίσουμε να παλεύουμε»

Ο Κούρο Σεγκούρα στις δηλώσεις του ήταν λιτός και περιεκτικός έδωσε συγχαρητήρια στον Άρη …