Κεντρική Basket League Ρέθυμνο Ρέθυμνο: Καλάθι στην αλληλεγγύη και την κοινωνική προσφορά (pics)

Ρέθυμνο: Καλάθι στην αλληλεγγύη και την κοινωνική προσφορά (pics)

rethymno cretan kings syssitia 14 1 scaled 1 e1576594718740

Μεγάλη συμμετοχή και απόλυτη επιτυχία είχε η κοινωνική πρωτοβουλία του Ρεθύμνου, που κάλεσε τους φίλους της ομάδας αντί εισιτηρίου να προσκομίσουν τρόφιμα μακράς διάρκειας στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ιωνικό. Σήμερα το πρωί οι παίκτες τις ομάδας παρέδωσαν τα τρόφιμα σε τέσσερα συσσίτια του νομού με την ΚΑΕ να ενημερώνει με ανακοίνωση της για την επιτυχία της δράσης.

Διαβάστε αναλυτικά την ενημέρωση:

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η φιλανθρωπική δράση της ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings με σύνθημα «Βάλε καλάθι και εσύ, μπορείς», με τον κόσμο να ανταποκρίνεται στο μέγιστο.
Στον αγώνα του Σαββάτου κόντρα στον Ιωνικό Νικαίας Affidea, οι φίλαθλοι μας αντί εισιτηρίου πρόσφεραν τρόφιμα, συγκεντρώνοντας εκατοντάδες σακούλες και αποδεικνύοντας το κοινωνικό τους πρόσωπο για ακόμα μία φορά.
Σήμερα το πρωί οι επαγγελματίες παίκτες της ομάδας μας μαζί με τους εθελοντές παρέδωσαν τα τρόφιμα σε 4 συσσίτια του Νομού Ρεθύμνου και συγκεκριμένα στην «Κυρία των Αγγέλων», τη «Χριστιανική Γωνιά», την Ιερά Μητρόπολη Λάμπης, Συβρίτου και Σφακίων και τον Άγιο Κωνσταντίνο.
Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings θέλει να ευχαριστήσει θερμά τον φίλαθλο κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα, βοηθώντας με αυτόν τον τρόπο τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

rethymno cretan kings syssitia 14 1 scaled rethymno cretan kings syssitia 15 rethymno cretan kings trofima 2 rethymno cretan kings trofima 4 rethymno cretan kings trofima 5 rethymno cretan kings trofima 6

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…