Κεντρική Λάρισα Ρας: “Είμαι έτοιμος”

Ρας: “Είμαι έτοιμος”

78927319 158770358832081 5812541415346929664 o

Η Λάρισα παρουσίασε το νέο της μεταγραφικό απόκτημα, τον Μπράντον Ρας. Ο Αμερικανός αναμένεται το Σάββατο να κάνει το ντεμπούτο του με την ομάδα και τόνισε ο ίδιος ότι είναι έτοιμος να προσφέρει.

Αναλυτικά:

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και τον προπονητή που μου έδωσε την ευκαιρία να έρθω εδώ. Ελπίζω πως το Σάββατο θα κάνουμε ένα καλό παιχνίδι που θα μας βοηθήσει την εξέλιξη της χρονιάς και θα ήθελα τον κόσμο μαζί μας, ώστε να το χαρούμε όλοι μαζί.

Είμαι έτοιμος. Προετοιμαζόμουν αρκετό καιρό και ελπίζω πως αυτό θα βγει το Σάββατο και θα βοηθήσω την ομάδα να κερδίσουμε τον αγώνα.
Είμαι έτοιμος να παίξω και να βοηθήσω. Έχω παρακολουθήσει Ευρωπαϊκό μπάσκετ και δεν πιστεύω πως θα έχω κάποιο πρόβλημα προσαρμογής.

Οι άνθρωποι στην Λάρισα είναι ζεστοί. Όλα είναι καλά, ο πρόεδρος, ο προπονητής, όλος σύλλογος, η οργάνωση. Έχω πολύ καλές εντυπώσεις”.

Ο κ.Ριζούλης από την πλευρά του ανέφερε: “Κάναμε την οικονομική υπέρβαση καθώς γνωρίζουμε πως ο Μπράντον Ρας είναι ένας παίκτης που μπορεί να μας βοηθήσει να πετύχουμε τον στόχο της παραμονής. Για την ποιότητά του δεν χρειάζεται να πούμε εμείς πολλά καθώς «μιλάει» γι’ αυτά η καριέρα του. Είμαστε χαρούμενοι που είναι μαζί και πιστεύω ότι με την βοήθεια του κόσμου θα τα καταφέρουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Λάρισα

Δειτε επισης

Τέλος ο Ριζούλης από την Λάρισα: «Δεν πάω εγώ φυλακή για μια ομάδα»

Παρελθόν αποτελεί και επίσημα από τα χρέη ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Λάρισας ο Θοδωρής Ριζούλης, όπ…