Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ “Το τελευταίο δεκάλεπτο με Ηρακλή οδηγός για την συνέχεια”

“Το τελευταίο δεκάλεπτο με Ηρακλή οδηγός για την συνέχεια”

tsairelis esake blog e1577458638315

Στην ανάγκη να αρχίσει τις καλές εμφανίσεις και μακριά από την Λήμνο στάθηκε ο Μιχάλης Τσαϊρέλης μιλώντας στο blog του στον ΕΣΑΚΕ ενόψει της αυριανής εκτός έδρας αναμέτρησης κόντρα στο Περιστέρι. Παράλληλα, ο πάουερ φόργουορντ του Ηφαίστου αναφέρθηκε στην απόδοση της ομάδας του στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης με τον Ηρακλή λέγοντας ότι είναι οδηγός για την συνέχεια.

Διαβάστε αναλυτικά:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο!

Εύχομαι υγεία σε όλους και ό,τι επιθυμείτε να το φέρει ο νέος χρόνος. Φέτος ήταν μια ξεχωριστή στιγμή για έμενα καθώς για πρώτη φορά πέρασα τα Χριστούγεννα στη Λήμνο. Και η αλήθεια είναι πως γι’ ακόμα μία φορά αισθάνθηκα πως ο Ήφαιστος είναι μια πραγματική οικογένεια.

Πραγματικά είναι πολύ ωραίο να περνάς τις γιορτές με τον τρόπο που το κάναμε στην ομάδα. Δεν είναι μόνο το Christmas Game με τον Ηρακλή και το εορταστικό κλίμα στις εξέδρες, με τον κόσμο να μας στηρίζει, είναι επίσης το ομαδικό δείπνο την παραμονή των Χριστουγέννων. Όλα αυτά σε κάνουν να νιώθεις όμορφα και να σε δένουν περισσότερο με την ομάδα και τον τόπο που βρίσκεσαι.

Από εκεί και πέρα, τη δεδομένη στιγμή πάντως, δεν υπάρχουν περιθώρια για χαλάρωση καθώς οι αγωνιστικές υποχρεώσεις τρέχουν και όπως καταλαβαίνετε η σκληρή δουλειά συνεχίζεται. Μετά τη νίκη μας με τον Ηρακλή ακολουθούν δύο εκτός έδρας αναμετρήσεις με το Περιστέρι και το Ρέθυμνο.

Πλέον αναζητάμε κάτι καλό μακριά από το “Νίκος Σαμαράς” και πρέπει να είμαστε συνεπείς στο πλάνο μας, ξεκινώντας από τον αγώνα στο Περιστέρι. Γνωρίζουμε ότι πρόκειται για μια ομάδα με ποιότητα και γεμάτο ρόστερ, οπότε πρέπει ν’ ανταποκριθούμε στο 100% σε αυτά που έχει σχεδιάσει το τεχνικό επιτελείο, ώστε να παρουσιάσουμε καλή εικόνα.

Το τελευταίο δεκάλεπτο στην αναμέτρηση με τον Ηρακλή είναι ο οδηγός μας για τη συνέχεια, ωστόσο πρέπει να διορθώσουμε πολλά πράγματα για να μείνουμε ψηλά στη βαθμολογία.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 77-71

Νίκησε ο Παναθηναϊκός με… απόφαση Σλούκα. Τραγική η διαιτησία. Σ’ ένα ματς με διαφορετική …