Κεντρική Ηρακλής “Το επίπεδο του Προμηθέα μας δίνει έξτρα κίνητρο και ώθηση”

“Το επίπεδο του Προμηθέα μας δίνει έξτρα κίνητρο και ώθηση”

kastritis 1

Ο Ηρακλής μετά από δύο συνεχόμενες νίκες εντός έδρας με το Λαύριο και εκτός με τον Κολοσσό, υποδέχεται το Σάββατο (14/12 15:45) τον Προμηθέα σε ένα παιχνίδι με αυξημένη δυσκολία.

Ο τεχνικός του γηραιού, Γιάννης Καστρίτης, στο πλαίσιο της media day της ομάδας δήλωσε ότι ζητούμενο είναι το πως θα εμφανιστεί η ομάδα του ανεξάρτητα από τον αντίπαλο, ενώ τόνισε ότι το γεγονός ότι αντιμετωπίζουν μια ομάδα ευρωπαϊκού επιπέδου δίνει έξτρα κίνητρο στους παίκτες του.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Έχουμε μπροστά μας έναν πολύ δύσκολο αγώνα. Φυσικά γνωρίζουμε το επίπεδο και την ποιότητα του Προμηθέα, ο οποίος μάλιστα έχει εξασφαλίσει εδώ και καιρό την πρόκριση για την επόμενη φάση του Eurocup. Τόσο το προπονητικό επιτελείο της ομάδας, όσο και το ρόστερ που διαθέτει μερικούς πολύ ποιοτικούς Έλληνες και ξένους παίκτες είναι εξαιρετικά και υψηλότατου επιπέδου.

Παρόλα αυτά το πρώτο ζητούμενο για εμάς σε κάθε αναμέτρηση δεν είναι ο αντίπαλος, αλλά το πως εμείς θα προετοιμαστούμε για να παρουσιαστούμε σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση μέσα στο παρκέ.

Σίγουρα πάντως έχουμε αρχίσει να αποκτούμε χημεία και δέσιμο στο παιχνίδι μας -κάτι που θέλουμε να συνεχιστεί- και το ότι αντιμετωπίζουμε μία ομάδα ευρωπαϊκού επιπέδου μας δίνει έξτρα κίνητρο και ώθηση για να συνεχίσουμε την καλή δουλειά.»

Για τον τραυματισμό του Γκάρετ: «ο Γκάρετ δεν έχει προπονηθεί ακόμη και η κατάσταση του αξιολογείται καθημερινά από το ιατρικό τιμ. Θα δούμε πως θα κυλήσει η αποθεραπεία του, ώστε να γνωρίζουμε αν θα αγωνιστεί στον αγώνα με τον Προμηθέα το Σάββατο».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ηρακλής

Δειτε επισης

Νέα σελίδα για τον μπασκετικό σήμα του Ηρακλή

Ο μπασκετικός Ηρακλής αλλάζει σελίδα αλλά και εποχή καθώς το καινούργιο σήμα αποκαλύπτει π…