Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Θα κρατήσουμε την νικηφόρα συνταγή των εντός έδρας αγώνων”

“Θα κρατήσουμε την νικηφόρα συνταγή των εντός έδρας αγώνων”

rethymno mykoniaths 14 scaled

Το Ρέθυμνο υποδέχεται αύριο τον Κολοσσό στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της basket league, και θέλει να κλείσει με νίκη το 2019. Από την πλευρά του ο βοηθός του Βαγγέλη Ζιάγκου, Σταύρος Μυκονιάτης, σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ομάδας, τόνισε ότι θέλουν να κρατήσουν την νικηφόρα συνταγή του “Μελίνα Μερκούρη”, ενώ αναφορικά με τους Ροδίτες έκανε ειδική αναφορά στους Τσαλμπούη και Γκρίφιν λέγοντας ότι ενίσχυσαν σημαντικά την ομάδα του Λυκογιάννη.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Αρχικά θέλω να ευχηθώ χρόνια πολλά σε όλον τον κόσμο, με υγεία.
Αγωνιστικά, από όλες τις απόψεις πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Παίζουμε στην έδρα μας και η ανάγκη για την κατάκτηση των δύο βαθμών είναι τεράστια. Εμείς θα κρατήσουμε τη συνταγή που φέρνει τις νίκες στο “Μελίνα Μερκούρη”. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα εμφανιστούμε το ίδιο καλά και ο κόσμος θα είναι ο 6ος παίκτης που θα μας δώσει την έξτρα δύναμη που χρειαζόμαστε για να ανταπεξέλθουμε σε αυτό το ματς.
Ο αντίπαλος μας είναι πολύ ποιοτικός, έχοντας ενισχυθεί σημαντικά με τις προσθήκες των Γκρίφιν και Τσαλμπούρη, οι οποίοι είναι πολύ καλοί παίκτες. Ο μεν Τσαλμπούρης δείχνει ανανεωμένος στον Κολοσσό, παίρνοντας πολλά πράγματα μέσω της δουλειάς που γίνεται εκεί. Ο δε Γκρίφιν είναι γνωστός για τα πολύ ποιοτικά χαρακτηριστικά, ο οποίος μπορεί να δημιουργήσει και να εκτελέσει σε πολύ υψηλό βαθμό αποτελεσματικότητας. Πρέπει να είμαστε πολύ προσηλωμένοι για να πάρουμε τους βαθμούς».

Σχετικά με τον απολογισμό του α’ γύρου, σημείωσε: «Σαφώς θέλουμε νίκη στην έδρα μας για να ολοκληρώσουμε ικανοποιητικά τον α’ γύρο. Δεν είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από τον απολογισμό, αφού θα θέλαμε να κατακτήσουμε και κάποια νίκη μακριά από την έδρα μας».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…