Κεντρική Γ' Εθνική “Συγκέντρωση από το πρώτο λεπτό, για να πάρουμε το δεύτερο διπλό”

“Συγκέντρωση από το πρώτο λεπτό, για να πάρουμε το δεύτερο διπλό”

8ee1622798ac660e50827ba8cec8c7ef XL

Ο Κρόνος Αγίου Δημητρίου φιλοξενεί αύριο την Ένωση Ιλίου στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, με τον  Άρη Φουντά να τονίζει ότι η ομάδα του θέλει να πάρει το δεύτερο διπλό της στο πρωτάθλημα για να βρεθεί στην κορυφή της βαθμολογίας.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Δουλέψαμε καλά αυτή τη βδομάδα χωρίς προβλήματα. Μετά και από τη νίκη της περασμένης αγωνιστικής, η ψυχολογία έχει ανέβει αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν χρειάζεται προσοχή. Απέναντι στον Κρόνο πρέπει να παραταχθούμε συγκεντρωμένοι και τα 40 λεπτά. Έχουμε δουλέψει γι΄ αυτό, αν ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή , θα φύγουμε με το δεύτερο μας διπλό, ώστε να βρεθούμε στην κορυφή της βαθμολογίας».

Για τον Κρόνο: «Είναι μια ομάδα που απαρτίζεται κυρίως από νεαρά παιδιά. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα είναι ένα εύκολο παιχνίδι, καθώς ο Κρόνος είναι μία σκληροτράχηλη ομάδα, η οποία στην έδρα της παίζει ακόμα πιο δυνατά. Για την ακρίβεια ο αγώνας θα είναι ντέρμπι. Είναι μια γρήγορη ομάδα που πιέζει πάρα πολύ. Προσπαθεί να τρέξει στο γήπεδο. Εμείς πρέπει να μην παρασυρθούμε και να πάμε το παιχνίδι στις φάσεις που θέλουμε να χτυπήσουμε εμείς. Πρέπει να είμαστε σκληροί στην άμυνα και να έχουμε μυαλό στην επίθεση».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

National League 2 (4ος όμιλος): Τα αποτελέσματα της 21ης αγωνιστικής

Στην κορυφή οι Τιτάνες. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία. Την 1η θέση στο…