Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις στο “σπίτι” μας”

“Να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις στο “σπίτι” μας”

Mikoniatis Rethimno

Το Ρέθυμνο υποδέχεται αύριο (14/12 15:45) τον Ιωνικό στο κλειστό “Μελίνα Μερκούρη” στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της basket league, και έχει ως στόχο την τέταρτη συνεχόμενη νίκη στην έδρα του. Ο βοηθός του Βαγγέλη ΖιάγκουΣταύρος Μυκονιάτης, σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας τόνισε πως η νίκη είναι επιτακτική ανάγκη για τους Κρητικούς, και εξέφρασε την πεποίθηση του ότι το παιχνίδι θα πάει όπως το έχουν σχεδιάσει και θα έρθει η νίκη.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Η ανάγκη για τη νίκη είναι επιτακτική. Μέσα στο “σπίτι” μας έχουμε άλλη εικόνα και θέλω να πιστεύω ότι θα συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις εδώ μέσα. Η ανάγκη για τους βαθμούς μας κάνει στο να βγούμε πολύ συγκεντρωμένοι σχετικά με αυτά που έχουμε σχεδιάσει, στο πως θα αντιμετωπίσουμε τον Ιωνικό. Είναι μία πολύ καλή ομάδα με παίκτες όπως ο Μαυροκεφαλίδης, ο Μπαρτ, ο Τζόουνς, ο Σάφτενααρ και άλλα παιδιά που ξέρουν το πρωτάθλημα και οι παραστάσεις τους είναι πολύ πλούσιες. Εμείς καλούμαστε να ανταπεξέλθουμε στην έδρα μας, να βγάλουμε το καλό αμυντικό μας πρόσωπο και να τους κρατήσουμε όσο πιο χαμηλά γίνεται στο σκορ. Παράλληλα, να προσπαθήσουμε να βγάλουμε τις επιθετικές ικανότητες μας στο άλλο μισό του γηπέδου. Θέλω να πιστεύω ότι το παιχνίδι θα έρθει έτσι όπως το έχουμε σχεδιάσει και θα πάρουμε τους βαθμούς που έχουμε τόσο ανάγκη».

Για την φιλανθρωπική δράση της ομάδας μας, που προσκαλεί τον κόσμο να προσφέρει ότι μπορεί στους συνανθρώπους μας:

«Επίσης, θα ήθελα να τονίσω τη σπουδαία φιλανθρωπική κίνηση της ομάδας μας. Οι φίλαθλοι καλούνται να φέρουν από μία σακούλα τρόφιμα, αντί αγοράς εισιτηρίου, τα οποία θα διατεθούν στα συσσίτια της πόλης μας. Για αυτόν τον λόγο, ζητάμε από τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο και να προσφέρει όσο μπορεί σε αυτήν την προσπάθεια».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…