Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Να δώσουμε συνέχεια στις νίκες”

“Να δώσουμε συνέχεια στις νίκες”

Την πρόθεση του Ρεθύμνου να συνεχίσει με θετικό αποτέλεσμα στην Λάρισα τις υποχρεώσεις της στην basket league τόνισε ο Μάλκολμ Λι σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας. Παράλληλα, δήλωσε ότι αυτό που πρέπει να κάνουν για να έχουν επιτυχίες και εκτός έδρας είναι να παίζουν με μεγαλύτερη ενέργεια στην άμυνα και ισορροπία στην επίθεση.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Γνωρίζουμε όλοι ότι είναι ένα πολύ σημαντικό ματς. Θέλουμε να δώσουμε συνέχεια στις νίκες και αυτό θα επιτευχθεί μέσω της απόλυτης συγκέντρωσης που θα επιδείξουμε στη Λάρισα. Είμαστε έτοιμοι και πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε.

Αυτό που θα πρέπει να διορθώσουμε στα εκτός έδρας παιχνίδια, για να πανηγυρίσουμε και μακριά από το Ρέθυμνο μία νίκη, είναι να ενισχύσουμε το κομμάτι της ενέργειας μας. Να μπαίνουμε πιο δυναμικά στα παιχνίδια γιατί είδαμε και στο ματς απέναντι στον ΠΑΟΚ πως το πληρώσαμε ακριβά. Χρειαζόμαστε περισσότερη ενέργεια στο αμυντικό κομμάτι και αν τα καταφέρουμε τότε θα βρούμε ισορροπία και στην επίθεση μας, με τις πιθανότητες για μία νίκη εκτός έδρας να αυξάνονται.

Προς το παρόν κινούμαστε προς τη σωστή κατεύθυνση για να πετύχουμε τους φετινούς μας στόχους. Διαθέτουμε την απαραίτητη ψυχολογία και το ταλέντο, με την αυτοπεποίθηση και το πολύ καλό κλίμα να μας οδηγούν».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…