Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ “Εμφάνιση-ντροπή με Περιστέρι, αγώνας-κλειδί με Ρέθυμνο”

“Εμφάνιση-ντροπή με Περιστέρι, αγώνας-κλειδί με Ρέθυμνο”

Παπαντωνίου

Εμφάνιση-ντροπή χαρακτήρισε την εικόνα της Λάρισας κόντρα στο Περιστέρι ο Νώντας Παπαντωνίου μιλώντας στο blog του στον ΕΣΑΚΕ, τονίζοντας ότι τέτοιες εμφανίσεις πρέπει να τελειώσουν. Παράλληλα, χαρακτήρισε ματς-κλειδί το αυριανό κόντρα στο Ρέθυμνο, ενώ ειδική αναφορά έκανε στον Μπράντον Ρας εκφράζοντας την πεποίθηση του ότι έχει τα στοιχεία ώστε με την συμμετοχή του να βελτιωθεί ολόκληρη η ομάδα.

Διαβάστε αναλυτικά:

Καλησπέρα σας,

Για μας από σήμερα αρχίζει ένας πολύ δύσκολος και σημαντικός για την εξέλιξη της ομάδας μας μήνας, καθώς έχουμε μια σειρά από ματς με μεγάλο βαθμό δυσκολίας και βαθμολογικής σημασίας.

Προερχόμαστε από μια πολύ κακή εμφάνιση και μια μεγάλη ήττα. Αν θέλουμε να έχουμε τύχη, τέτοιες εμφανίσεις- ντροπή θα πρέπει να τελειώσουν. Βέβαια ηττηθήκαμε από μια πολύ καλή ομάδα όπως το Περιστέρι, αλλά η εικόνα μας δεν ήταν αυτή που θα έπρεπε και ούτε αυτές είναι οι πραγματικές μας δυνατότητες τόσο ατομικά, όσο και συνολικά ως ομάδα.

Όπως και να έχει όμως είμαστε υποχρεωμένοι να κοιτάξουμε μπροστά, να κοιτάξουμε το αύριο και το ματς με το Ρέθυμνο είναι ματς στο οποίο θα πρέπει να δώσουμε όλες τις δυνάμεις μας για να φτάσουμε στη νίκη, ακόμη και να υπερβάλλουμε εαυτούς αν αυτό είναι απαραίτητο.

Ένα ματς- κλειδί για την συνέχειά μας στο πρωτάθλημα και απαιτείται να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, απέναντι σε μια ομάδα που διανύει πολύ καλή περίοδο καταφέρνοντας να πάρει σημαντικές νίκες.

Για να πετύχουμε τον στόχο μας χρειαζόμαστε και την στήριξη του κόσμου, που θα πρέπει να δημιουργήσει πραγματική έδρα και να μας «σπρώξει» στη νίκη.

Εύχομαι να βοηθήσει στην προσπάθειά μας αυτή και ο Μπράντον Ρας, ένα παιδί με τεράστια εμπειρία, ποιότητα και προσωπικότητα, κάτι άλλωστε που το μαρτυρά η καριέρα του. Έχει όλο εκείνα τα στοιχεία για να το κάνει και μαζί του να βελτιωθεί η εικόνα ολόκληρης της ομάδας.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 77-71

Νίκησε ο Παναθηναϊκός με… απόφαση Σλούκα. Τραγική η διαιτησία. Σ’ ένα ματς με διαφορετική …