Κεντρική Basket League Ιωνικός Νίκαιας “Δεν επιστρέφει στον Ολυμπιακό ο Χαραλαμπόπουλος”

“Δεν επιστρέφει στον Ολυμπιακό ο Χαραλαμπόπουλος”

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος πραγματοποιεί μαγική χρονιά μέχρι στιγμής με τη φανέλα του Ιωνικού Νικαίας και κυκλοφόρησαν κάποια σενάρια που τον ήθελαν να επιστρέφει άμεσα στον Ολυμπιακό. Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας της Νίκαιας, Βαγγέλης Τσάπας, σε δηλώσεις του ξεκαθάρισε ότι ο Έλληνας καλαθοσφαιριστής θα συνεχίσει να φοράει τη φανελα της ομάδας μέχρι το τέλος της σεζόν.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στον ALPHA 98.9:

“Ο Χαραλαμπόπουλος ανά πάσα στιγμή μπορεί να γυρίσει στον Ολυμπιακό. Θα φύγει όμως από εδώ που θα είναι ο ηγέτης του Ιωνικού; Έκανε καλό πρώτο γύρο, ανεβαίνει συνεχώς και θα συνεχίσει να το κάνει, από τη στιγμή μάλιστα που έφυγε ο Λουκάς (σ.σ. Μαυροκεφαλίδης). Η συμφωνία μας με τον Ολυμπιακό είναι μέχρι το καλοκαίρι… Η προφορική μας συμφωνία είναι ότι δεν θα γυρίσει νωρίτερα.. Τώρα αν δεν τηρηθεί η συμφωνία, δεν μπορώ να κάνω κάτι…

Μίλησα με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού πριν από 4-5 μέρες και ήταν κάθετοι! Ότι, δηλαδή δεν θα τελειώσει νωρίτερα ο δανεισμός… Αυτή τη στιγμή ο Ιωνικός ήταν αυτό που ζήταγε ο Βασίλης το περασμένο καλοκαίρι. Είναι η ευκαιρία του να αποδείξει πράγματα, να παίζει 30-35 λεπτά, να είναι ο ηγέτης, να φτιάξει τη ψυχολογία του… Το παιδί ανησύχησε, κάναμε μια κουβέντα και του είπα “Βασίλη, μπες στο γήπεδο και δείξει τι μπορείς να κάνεις”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ιωνικός Νίκαιας

Δειτε επισης

Ιωνικός: Ανανέωσε ο Μαυροκεφαλίδης

Τη φανέλα του Ιωνικού θα συνεχίσει να φοράει ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης. Ο αρχηγός της ομάδας…