Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ “Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα”

“Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα”

chrisrazis

Το Ρέθυμνο υποδέχεται αύριο τον Κολοσσό στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της basket league, και ο Χριστόφορος Ραζής μιλώντας στο blog του στον ΕΣΑΚΕ χαρακτήρισε μονόδρομο την νίκη. Παράλληλα, αναφέρθηκε στην ανοδική πορεία που βρίσκονται οι Ροδίτες, τονίζοντας ότι αν κάνουν μια από τις γνωστές εμφανίσεις τους στα εντός έδρας παιχνίδια δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα.

Διαβάστε αναλυτικά:

Χρόνια πολλά σε όλους!

Γιορτινές ημέρες αυτές που διανύουμε, με τη νέα δεκαετία να βρίσκεται καθοδόν. Ταυτόχρονα με τις τελευταίες ημέρες του 2019, η ομάδα μας ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της για τον α’ γύρο ης ΕΚΟ Basket League. Ένας α’ γύρος όπου μας βρίσκει, μέχρι στιγμής, με 4 εντός έδρας νίκες, ενώ απομένει ένα ματς ακόμα στο
«Μελίνα Μερκούρη».

Ο απολογισμός είναι ικανοποιητικός προς το παρόν, έχοντας όμως ακόμα μία υποχρέωση. Αύριο θα αντιμετωπίσουμε τον Κολοσσό για 2η φορά φέτος σε επίσημες διοργανώσεις.

Σαφώς και η νίκη είναι «μονόδρομος» για εμάς, για να διατηρηθούμε μακριά από τις τελευταίες θέσεις και να ολοκληρώσουμε ακόμα καλύτερα το πρώτο 13άρι της σεζόν. Η έδρα μας αποτελεί και φέτος το μεγάλο μας «όπλο», όπως έχει αποδειχθεί, και θα κάνουμε τα πάντα για να αυξήσουμε το σερί αύριο.

Σίγουρα, η αποστολή μας δεν είναι εύκολη, με την ομάδα της Ρόδου να έχει ενισχυθεί σημαντικά τον τελευταίο καιρό. Προέρχεται από μία σημαντική νίκη επί του Περιστερίου, δείχνοντας πως βρίσκεται σε ανοδική πορεία.

Βέβαια, θεωρώ πως αν επαναλάβουμε τις… γνωστές εμφανίσεις στο «Μελίνα Μερκούρη» δε θα έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και θα το πράξουμε για να κλείσουμε επιτυχώς το 2019.

Χρόνια πολλά σε όλους και να έρθει με υγεία και ευτυχία η νέα δεκαετία, για όλους.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 77-71

Νίκησε ο Παναθηναϊκός με… απόφαση Σλούκα. Τραγική η διαιτησία. Σ’ ένα ματς με διαφορετική …