Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Χάσαμε το μυαλό μας”

“Χάσαμε το μυαλό μας”

kemzura

Ο Ολυμπιακός υπέστη μία ανέλπιστη ήττα, καθώς ηττήθηκε στο Βελιγράδι από τον Ερυθρό Αστέρα. Ο προπονητής της ομάδας του Πειραιά, Κεστούτις Κεμζούρα, μετά το ματς τόνισε ότι έχασαν το μυαλό τους και πλήρωσαν το τίμημα.

Αναλυτικά:

“Συγχαρητήρια στον Ερυθρό Αστέρα για τη νίκη του. Στο πρώτο μέρος ακολουθήσαμε το πλάνο μας και κάναμε λίγα λάθη αμυντικά. Το δεύτερο μέρος, όμως, ήταν εντελώς διαφορετικό. Η ενέργεια, η σκληράδα και το physical game του Ερυθρού Αστέρα στο δεύτερο ημίχρονο μας έβγαλε εκτός ισορροπίας επιθετικά. Το χειρότερο, όμως, ήταν ότι δεν μπορούσαμε να τους σταματήσουμε αμυντικά. Ο Λορέντζο Μπράουν βρέθηκε σε μεγάλη βραδιά.

Ο Μπάρον έβαλε δύσκολα σουτ, όμως, δεχθήκαμε και πολλά εύκολα καλάθια. Σκόραρε 88 πόντους, έπρεπε να ήμασταν καλύτεροι στην άμυνα. Επίσης, αν δείτε τα στατιστικά είχαν 8 περισσότερες κατοχές λόγω των λαθών μας εξαιτίας των οποίων πήραν περισσότερα επιθετικά ριμπάουντ. Είναι πολλά σε ένα παιχνίδι όπως αυτό. Σε κάποια στιγμή χάσαμε τον έλεγχο λόγω του σκληρού παιχνιδιού του αντιπάλου μας. Χάσαμε το μυαλό μας και πληρώσαμε το τίμημα

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Λαρεντζάκης: «Η φιλοσοφία του Μπαρτζώκα στηρίζεται στις σχέσεις μεταξύ συμπαικτών»

Στην φιλοσοφία του Μπαρτζώκα, αναφέρθηκε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπί…