Κεντρική Basket League Άρης H τιτάνια προσπάθεια της νέας διοίκησης

H τιτάνια προσπάθεια της νέας διοίκησης

aris dioikisi papageorgiou arvanitis

Μετά το παιχνίδι με τον Πανιώνιο ο Δημήτρης Γουλιέλμος αποφάσισε ότι “πρέπει να κάνω ένα βήμα πίσω, να βγω από το κάδρο, γιατί δεν κάνω καλό στην ομάδα”. Μια απόφαση που έπρεπε να “έρθει” πολύ νωρίτερα αφού έδειξε πως δεν μπορoύσε να “σηκώσει” το βάρος ενός τεράστιου συλλόγου όπως ο Άρης και η παρουσία του… μόνο προβλήματα προκαλούσε την ομάδα. Πέραν του ότι οι οφειλές προς παίκτες “μεγάλωναν”, υπήρχαν άνθρωποι που είχαν υπηρετήσει παλαιότερα τον Άρη και δήλωναν απογοητευμένοι από την συμπεριφορά του Γουλιέλμου -αφού σύμφωνα με όσα διέδιδαν εκείνος δεν έμπαινε καν στην διαδικασία να τους ενημερώσει τι θα γίνει με τα οφειλόμενα- με συνέπεια να κινηθούν δικαστικά κατά της ΚΑΕ. Επιπλέον, υπήρχαν παράγοντες των “κιτρίνων” που φαινόταν δύσπιστοι να βοηθήσουν την ΚΑΕ σε οικονομικό επίπεδο, λόγω της παρουσίας του Γουλιέλμου στην διοίκηση…

Αυτά είναι κάποια από τα πολλά προβλήματα που προκάλεσε ο τελευταίος στο διάστημα της παρουσίας του στον Άρη και ο Χάρης Παπαγεωργίου συνεχώς είχε μπροστά του πάρα πολλές υποθέσεις τις οποίες προσπαθούσε να λύσει μόνος του. Πρόσφατα, είναι γνωστό ότι με ενέργειες δικές του λύθηκε το θέμα της ασφαλιστικής και φορολογικής ενημερότητας, αλλά πριν από αυτό το ζήτημα, είχε δώσει πάρα πολλές λύσεις σε άλλες πολλές υποθέσεις που δεν είδαν το φως της δημοσιότητας. Με λίγα λόγια, ο Παπαγεωργίου έπαιξε -και παίζει ακόμη- τον ρόλο του “σωτήρα” στον Άρη και πλέον έχει στο πλευρό του τους Λευτέρη Αρβανίτη, Αχιλλέα Ρουσιαμάνη, Τάσο Μωϋσιάδη και Δημήτρη Οικονόμου. Παπαγεωργίου και Αρβανίτης είναι συνεχώς σε ανοιχτή γραμμή -φυσικά και με τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης- για να προκύψουν πηγές εσόδων για την ΚΑΕ.

Η νέα διοίκηση της ομάδας ήδη έχει προχωρήσει σε πληρωμές (στο αγωνιστικό τμήμα και όχι μόνο) ενώ επιδιώκει σε πρώτη φάση να “φρενάρει” κάποιες δικαστικές υποθέσεις που αφορούν όσους έχουν λαμβάνειν από την ΚΑΕ. Επιπλέον, δεν είναι μόνο αυτοί που έχουν κινηθεί δικαστικά κατά της ΚΑΕ αλλά και άλλοι που εμφανίζονται… καθημερινά, έχοντας την επιθυμία να ρυθμιστεί το θέμα τους για να μην κινηθούν εναντίον της ΚΑΕ. Με λίγα λόγια, η νέα διοίκηση έχει ένα “βουνό” θεμάτων, στο οποίο πρέπει να βρει λύσεις και μάλιστα άμεσα. Στη κυριολεξία, όσοι βρίσκονται στο νέο διοικητικό σχήμα, κάνουν τιτάνια προσπάθεια για να “σώσουν” τον Άρη!

“Όλοι γνωρίζουμε ότι ο Άρης περνά μια μακρά και βαθιά κρίση. Μια κρίση πολυεπίπεδη και πολυδιάστατη.  Εγώ εκείνο που μπορώ από την πλευρά μου να υποσχεθώ είναι: Δουλειά, δουλειά, δουλειά για 24 ώρες το 24ωρο, επτά μέρες την εβδομάδα για τον Άρη, για τον Άρη, όπως τον έχουμε ονειρευτεί όλοι μας κι όπως του αξίζει να είναι”, υπογράμμισε στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου της ΚΑΕ ο Χάρης Παπαγεωργίου ενώ ο Λευτέρης Αρβανίτης που έχει προσφέρει κι αυτός πάρα πολλά στον Άρη, όπως ο νυν πρόεδρος της ΚΑΕ, πρόσθεσε μεταξύ άλλων:

“Βρισκόμαστε όλοι εδώ για να δούμε πως θα αντιμετωπίσουμε τα δεκάδες προβλήματα, που έχει αυτή τη στιγμή η ΚΑΕ Άρης. Ο Άρης βρίσκεται στη χειρότερη στιγμή της αιώνιας ιστορίας του”. Οι “αποστολές” που καλείται να ρυθμίσει η νέα διοίκηση του Άρη, είναι πολλές. Πάρα πολλές… Και αφότου ρυθμιστούν διάφορες υποθέσεις που “καίνε” την δεδομένη χρονική στιγμή και ο Άρης το επόμενο διάστημα μπορέσει να σταθεί ξανά στα πόδια του, τότε θα έρθει και η -κατάλληλη- στιγμή να αναζητηθεί ο επόμενος μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ. Μέχρι τότε, είναι επιτακτική ανάγκη η άμεση στήριξη και συστράτευση όλων των Αρειανών (επώνυμων και μη), γύρω από την ομάδα μπάσκετ. Η ενότητα γύρω από την καλαθοσφαιρικό τμήμα είναι απαραίτητη, όπως και η οικονομική βοήθεια των φιλάθλων.

Ο -υπέροχος- κόσμος του Άρη, που έχει κάνει… συνήθεια να γεμίζει το Παλέ, καλείται να ανταποκριθεί στο κάλεσμα των Καμπερίδη και Μποχωρίδη για την αγορά των διαρκείας του β’ γύρου του πρωταθλήματος. Είναι αναγκαίο… γρήγορα η ΚΑΕ να πάρει μια σημαντική “ανάσα” σε οικονομικό επίπεδο μέσω των διαρκείας του δευτέρου γύρου της Basket League, το ebasket.gr είχε κάνει σχετική αναφορά την επομένη του αγώνα με το Λαύριο σε αυτό το θέμα και η ΚΑΕ εν συνεχεία “ανέβασε” βίντεο με το κάλεσμα των Καμπερίδη και Μποχωρίδη, δείχνοντας πόσο σημαντική η στήριξη των φιλάθλων της ομάδας για το συγκεκριμένο ζήτημα. Ο κόσμος ανέκαθεν αποτελούσε το μεγάλο “όπλο” του Άρη και μαζί με την τεράστια προσπάθεια της νέας διοίκησης της ΚΑΕ, όλη η “οικογένεια” των “κιτρίνων” θα πρέπει να πορευτεί σαν μια “γροθιά” ώστε ο τεράστιος σύλλογος του Άρη να επανέλθει στην κανονικότητα και μελλοντικά να έχει όνειρα για μεγάλους στόχους, όπως άλλωστε αρμόζει στην πλούσια-αξιοθαύμαστη ιστορία του…

***Υπενθυμίζουμε την ανακοίνωση της ΚΑΕ για τα διαρκείας του β’ γύρου:

Ο Αυτοκράτορας έχει ανάγκη τη βοήθεια και τη στήριξη όλων αυτές τις δύσκολες στιγμές. Το τμήμα που έχει χαρίσει τους περισσότερους τίτλους στο σύλλογό μας και αποτελεί τη ναυαρχίδα του, βρίσκεται σε μια δύσκολη κατάσταση και όπως έχει συμβεί και στο παρελθόν απαιτείται η συστράτευση όλων των δυνάμεων, προκειμένου να μπορέσει να βγει από το αδιέξοδο. Θα πρέπει όλοι μας να συσπειρωθούμε γύρω από τον ΑΡΗ μας και να τον στηρίξουμε ο καθένας με όποιον τρόπο μπορεί, ενισχύοντάς την ομάδα σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία.

Σε αυτό το πλαίσιο, η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ ανακοινώνει πως αρχίζει η διάθεση «πακέτου» εισιτηρίων διαρκείας με μειωμένες τιμές για το Β’ γύρο της ΕΚΟ Basket League, που ξεκινά τον Ιανουάριο του 2020 και περιλαμβάνει 7 εντός έδρας αγώνες.

Οι τιμές

Θύρες 5,6: 50€

Θύρες 1,4,7,10: 70€

Θύρες 2Β-3Β, 8Β-9Β: 75€

Θύρες 8-9 VIP: 100€

Θύρες 2Α-3Α: 125€

Θύρες 2-3 GOLD: 340€

Platinum: 1000€

Court Side Seats: 1000€

* Διατίθενται εταιρικά πακέτα διαρκείας 50 τεμαχίωνΧ100€ για τις Θύρες 8-9 VIP.

ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ

Από τη Μπουτίκ της Κ.Α.Ε. ARIS BC Boutique “The Legend Store”, καθημερινά από τις 12:00 έως τις 20:00. Ηλεκτρονικά μέσω της ticketmaster  (https://www.ticketmaster.gr/ticketmaster_se_2004813.html).

ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

Τα εισιτήρια διαρκείας είναι ονομαστικά. Για τις αγορές καρτών διαρκείας είναι απαραίτητα τα ακόλουθα δικαιολογητικά:

• Α.Μ.Κ.Α..

• Αριθμό Αστυνομικής ταυτότητας.

• Στοιχεία Επικοινωνίας (τηλέφωνα, email).

• Κάθε κάτοχος – μέλος πρέπει να έχει στην κατοχή του μόνο ένα (1) εισιτήριο διαρκείας.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

1) Με μετρητά.

2) Με πιστωτική και χρεωστική κάρτα.

3) Με κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό, ύστερα από συνεννόηση με την Κ.Α.Ε..

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ο Ναζ Ριντ καλύτερος 6ος παίκτης της χρονιάς.

Με 352 βαθμούς ο Ναζ Ριντ κατέκτησε το βραβείο του 6ου παίκτη της χρονιάς. Μια σημαντική δ…