Κεντρική Ελλάδα Γκρίζο φόντο Διαλύσατε τη διαιτησία

Διαλύσατε τη διαιτησία

ref presicion

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στον χώρο της διαιτησίας, ενδεικτικά του γενικότερου προβλήματα διοίκησης, που εδώ και χρόνια ταλανίζει το ελληνικό μπάσκετ. Και βέβαια, θα ήταν εύκολο να ρίξει κανείς το «ανάθεμα» στον πρόεδρο της ΟΔΚΕ, ή στα μέλη της ΚΕΔ, αλλά η ευθύνη δεν είναι εκείνων (αυτό μπορούν, αυτό κάνουν, γι’ αυτό τοποθετήθηκαν εκεί), αλλά του Γιώργου Βασιλακόπουλου, όμως αυτό δεν είναι θέμα της παρούσης.

Υποστήριξε (εγγράφως και δημοσίως) ο κ. Καραμανλής ότι έστειλε επιστολές στην ΟΔΚΕ και τον ΣΕΔΚΑ, διαμαρτυρόμενος γιατί -λέει- ο Σπύρος Γκόντας επιχειρεί να τον φιμώσει. Αλήθεια, η ΟΔΚΕ κι ο ΣΕΔΚΑ είναι ανοιχτοί οργανισμοί υποδοχής παραπόνων, γιατί έχω κι εγώ μια γειτόνισσα που με έχει τρελάνει, ανεβοκατεβάζοντας την τέντα. Να στείλω μια επιστολή;

«Πρόκειται για διαιτητή» θα πείτε; Ε, και; Με ποια ιδιότητα απευθύνεται στα συνδικαλιστικά όργανα των διαιτητών ο κ. Καραμανλής. Διαιτητής δεν είναι, δημοσιογράφος (και πάλι δεν θα είχε δικαίωμα) δεν είναι, ως τι συνομιλεί; Και βεβαίως, δικαίωμα καθενός να στέλνει επιστολή σε όποιον θέλει, αλλά η ΟΔΚΕ κι ο ΣΕΔΚΑ οφείλουν να συνομιλούν και να προστατεύουν τα συμφέροντα των διαιτητών, δεν είναι δικαστήρια επίλυσης διαφορών.

Αλλά πάμε παρακάτω. Η ΟΔΚΕ -λέει- όρισε τρεις προέδρους (Κυριάκο Παντελίδη, Γεωργία Νικολοπούλου και Δημήτρη Τζαφλέρη) να διερευνήσουν τη δραστηριότητα των Γκόντα – Φούφη κι αν όντως έχουν προβεί σε ενέργειες νομικού τύπου κατά της ΕΟΚ. Μα αφού ήδη τα έχει στείλει όλα τα χαρτιά ο Σπύρος Γκόντας και στην ΟΔΚΕ και στον ΣΕΔΚΑ, τι ακριβώς θα ψάξουν; Τους κρατά ενήμερους για κάθε κίνηση, η Επιτροπή ποιο ακριβώς έργο έχει;

Εσχάτως εκτός από τον Γκόντα και Φούφη (ακόμα να καταλάβετε ότι δεν… μασάνε) απειλούνται και οι διαιτητές που ζητούν τα δεδουλευμένα με διαγραφή. Εγώ πάλι λέω, ότι να δείτε πλάκα που θα γίνει από τον επόμενο μήνα. Και τότε δεν θα έχουμε διαγραφές και χαδάκια, αλλά εισαγγελείς. Γιατί η πλάκα τελειώνει κι όλοι οι καλικάντζαροι θα πάρουν αυτό που τους αξίζει.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Γκρίζο φόντο

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…