Κεντρική Basket League Ρέθυμνο Ζιάγκος:”Το 3ο δεκάλεπτο μας κόστισε, ξεμείναμε από ενέργεια”

Ζιάγκος:”Το 3ο δεκάλεπτο μας κόστισε, ξεμείναμε από ενέργεια”

Ζιάγκος

Την ανωτερότητα της ΑΕΚ στην αναμέτρηση του κυπέλλου με το Ρέθυμνο παραδέχθηκε ο Βαγγέλης Ζιάγκος μιλώντας στην συνέντευξη τύπου του αγώνα. Παράλληλα, ο τεχνικός των Κρητικών τόνισε ότι η ομάδα του λόγω του περιορισμένου ροτέισον ξέμεινε από ενέργεια στο τρίτο δεκάλεπτο.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Νιώθω πάντα πολύ όμορφα όταν αγωνίζομαι κόντρα στην ΑΕΚ. Έχουν πάντα ένα ιδιαίτερο συναίσθημα αυτές οι αναμετρήσεις. Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για τη δίκαιη νίκη της, Προφανώς ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού.

Βάση της εικόνας της αγωνιστικής, το 3ο δεκάλεπτο μας κόστισε. Το ροτέισιον ήταν περιορισμένο και συγκεκριμένα παιδιά θα αναλάμβαναν το φορτίο, και ενεργειακά ξεμείναμε. Είναι κι η ποιότητα της ομάδας τέτοια, που αν ξεφύγει, είναι δύσκολο να το μαζέψεις. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για όλη την πορεία στο Κύπελλο και καλή επιτυχία στην ΑΕΚ, που τη θεωρώ δεδομένη.

Το αποτέλεσμα δεν ξέρω  αν θα ήταν διαφορετικό, σίγουρα θα ήταν η ανοχή και η αντοχή στο κομμάτι των επαφών, στον έλεγχο των λαθών, των ριμπάουντ και του ρυθμού ως σε ένα βαθμό. Αυτά θα μας έδιναν αυτά τα δύο παιδιά, αν ήταν εδώ. Συνολικά η απόδοση θα ήταν διαφορετική. Ίσως θα είχαμε πιθανότητες να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…