Κεντρική Ιωνικός Νίκαιας BC Βετούλας:”Θα πάω σινεμά να δω την «Ασύλληπτη Συμμορία»”

Βετούλας:”Θα πάω σινεμά να δω την «Ασύλληπτη Συμμορία»”

vetoulas

Αιχμές για την διαιτησία του  Χρήστου Παναγιώτου άφησε ο Νίκος Βετούλας μιλώντας στην συνέντευξη τύπου του μετά την ήττα του Ιωνικού από τον Κολοσσό στο “Σοφία Μπεφόν”, λέγοντας ότι υπήρχαν πράγματα που δεν μπορούσαν να ελέγξουν, ενώ στο τέλος των δηλώσεων του είπε με νόημα ότι θα πάει να δει την “Ασύλληπτη συμμορία”.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα για εμάς, και με τραυματισμούς και με άλλα περιστατικά. Ήρθε στη διάρκεια του αγώνα και ο τραυματισμός του Θωμά (σ.σ. Κώττα) κι αυτό μας αποδυνάμωσε ακόμη περισσότερο. Ο Κολοσσός H Hotels έδειξε από το πρώτο δευτερόλεπτο ότι θέλει να αφήσει πίσω την ήττα από την Λάρισα. Εμείς ήμασταν πολύ νευρικοί, όπως φάνηκε από τα λάθη που κάναμε και δώσαμε 22 πόντους στην αντίπαλη ομάδα. Αυτός ήταν καθοριστικός παράγοντας. Όσες φορές προσπαθήσαμε να επιβάλουμε το ρυθμό μας στην επίθεση, είχαμε λάθος επιλογές ή γενικά παιδαριώδη λάθη. Υπήρχαν πράγματα που μπορούσαμε να ελέγξουμε και πράγματα που δεν μπορούσαμε να ελέγξουμε. Κοιτάμε την επόμενη μέρα, θέλουμε να αποκατασταθούν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα οι τραυματισμοί, ώστε να αρχίσουμε να δουλεύουμε για το επόμενο παιχνίδι».

Σε ερώτηση για το τι περιλαμβάνει η συνέχεια, απάντησε: «Η συνέχεια, για μένα προσωπικά, είναι πάω σινεμά σήμερα πάλι και να δω ένα έργο: Η ασύλληπτη συμμορία. Ένα ωραίο έργο».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ιωνικός Νίκαιας BC

Δειτε επισης

Νέα εποχή για τον Ιωνικό Νίκαιας – Ξεκινάει από την ΕΣΚΑΝΑ

Ο Ιωνικός Νίκαιας γυρίζει σελίδα και θα ξεκινήσει από το «μηδέν» για να επιστρέψει εκεί πο…