Κεντρική Ιωνικός Νίκαιας BC Σχορτσανίτης:”Ποιος μπορεί να κλέψει την δουλειά που έχω κάνει”

Σχορτσανίτης:”Ποιος μπορεί να κλέψει την δουλειά που έχω κάνει”

sofoschor

Στην εκπομπή pick n roll της COSMOTE TV ήταν καλεσμένος ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης, και μίλησε για την επιστροφή του στα παρκέ, ενώ έκανε και το σχόλιο του για  την κριτική που του έχει ασκηθεί.

Διαβάστε αναλυτικά:

Για την επιστροφή του στα παρκέ: «Ωραίο συναίσθημα. Περίεργο βέβαια. Είναι ευχάριστο. Όταν μου είπε ο κόουτς Βετούλας ότι θα ξεκινήσω στην 5άδα, σκέφτηκα: “ΟΚ, πάμε ξανά”. Παίζω επαγγελματικά από τα 15 μου κι έχει γίνει κομμάτι της ζωής μου. 

Επέστρεψα, γιατί ήθελα να με δουν τα παιδιά μου να παίζω. Επίσης, μιλούσα με τον Παπαλουκά και συζητούσαμε πόσο ωραίο θα ήταν να μας ξαναδούν τα παιδιά μας να αγωνιζόμαστε. Ένα άλλο περιστατικό που με παρακίνησε ήταν ότι η κόρη μου με ρωτούσε τι δουλειά κάνω».

Για τις αντιδράσεις μετά την εμφάνιση του στο παιχνίδι που είχε φορέσει την φανέλα των Τρικάλων, απάντησε: «Δεν ήταν κι από τις καλύτερες μου στιγμές, αλλά δεν είναι στο χέρι μου να ελέγξω τον κόσμο. Ο καθένας μπορεί να εκφράσει την άποψή του. Τότε αποφάσισα να παίξω γιατί η ομάδα με είχε βοηθήσει να μπω σε διαδικασία επιστροφής. Μου ζήτησαν να παίξω και μπορούσα να αρνηθώ, αλλά δεν ήθελα».

Για την κριτική που του έχει ασκηθεί: «Ποιος μπορεί να μου κλέψει με τα λόγια τη δουλειά που έχω κάνει; Με στεναχωρεί μεν, αλλά ξέρω ότι έχω ρίξει τον ιδρώτα μου. Ίσως να μπορούσα να έχω κάνει περισσότερα, αλλά είναι άλλο θέμα αυτό».

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ιωνικός Νίκαιας BC

Δειτε επισης

Νέα εποχή για τον Ιωνικό Νίκαιας – Ξεκινάει από την ΕΣΚΑΝΑ

Ο Ιωνικός Νίκαιας γυρίζει σελίδα και θα ξεκινήσει από το «μηδέν» για να επιστρέψει εκεί πο…