Κεντρική Β' Εθνική Σακελλαρόπουλος: “Ήρθαμε για να μείνουμε”

Σακελλαρόπουλος: “Ήρθαμε για να μείνουμε”

lokros

Ήρθε στην Β’ Εθνική για να μείνει ο Λόκρος Αταλάντης σύμφωνα με όσα δήλωσε το μέλος της διοίκησης της ομάδας, Σταύρος Σακελλαρόπουλος. 

Παράλληλα, τόνισε ότι ο Λόκρος μπορεί να μην έχει την ιστορία και το πρεστίζ κάποιον ομάδων της κατηγορίας, αλλά έχει μάθει να ανταγωνίζεται μέσα στο παρκέ.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Ήρθαμε για να μείνουμε στην Β’ Εθνική, και θα τα δώσουμε όλα προς αυτή την κατεύθυνση. Σε κάθε παιχνίδι κάνουμε κατάθεση ψυχής και καρδιάς και τα αποτελέσματα έχουν αρχίσει να φαίνονται. Δουλειά, προπόνηση και σεμνότητα, αυτό είναι το μότο μας. Είναι τεράστιο το κατόρθωμα που έχει καταφέρει ως τώρα, δηλαδή μια μικρή κωμόπολη όπως η Αταλάντη των 6 χιλιάδων κατοίκων να στέκεται με ανταγωνιστικότητα σε ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα όπως αυτό της Β’ Εθνικής.

Είμαστε μια όμορφη παρέα και ζούμε κάτι πρωτόγνωρο και μοναδικό. Σίγουρα θα το πάμε μέχρι τέλους και θα το απολαύσουμε παρ’ όλες τις δυσκολίες. Ο Λοκρός Αταλάντης μπορεί να μην έχει την ιστορία και το πρεστίζ κάποιων ομάδων της κατηγορίας, αλλά έχει μάθει να ανταγωνίζεται μέσα στις τέσσερις γραμμές.

Κάνω έκκληση στους φιλάθλους μας – χορηγούς μας – να σταθούν, να βοηθήσουν ακόμη περισσότερο αυτή την εξαιρετική ομάδα. Σύνθημα μας, όλοι μαζί μπορούμε, για την πόλη μας, για την Αταλάντη μας, για την Λοκρίδα μας».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Δάφνη: Παράπονα για τη διαιτησία με το Αιγάλεω (pic)

Η Δάφνη εξέφρασε τα παράπονα της για τη διαιτησία στον αγώνα με το Αιγάλεω Η Δάφνη δεν τα …