Κεντρική Basket League Ρέθυμνο Ραζής:”Μόνο νίκη για να έχει αντίκρυσμα η επιτυχία επί της ΑΕΚ”

Ραζής:”Μόνο νίκη για να έχει αντίκρυσμα η επιτυχία επί της ΑΕΚ”

razis

Στην ανάγκη του να συνεχίσει με νίκη τις υποχρεώσεις του στην basket league το Ρέθυμνο ώστε να έχει αντίκρυσμα η επιτυχία επί της ΑΕΚ εστίασε ο Χριστόφορος Ραζής μιλώντας στο blog του στον ΕΣΑΚΕ.

Παράλληλα, αναφορικά με το Λαύριο τόνισε ότι είναι μια “δεμένη” ομάδα που έχει χάσει μόνο από τους δύο αήττητους του πρωταθλήματος, τον Παναθηναϊκό και το Περιστέρι, έχοντας 3 νίκες σε 5 παιχνίδια.

Διαβάστε αναλυτικά:

Πήραμε δύναμη και αυτοπεποίθηση από τον κόσμο

Μόνο νίκη για να έχει αντίκρυσμα η επιτυχία επί της ΑΕΚ

Καλησπέρα από το μπλογκ του ΕΣΑΚΕ.

Αυτήν τη φορά η διάθεση είναι διαφορετική, για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν. Περίμενα πως και πως τη στιγμή που θα έγραφα στο μπλογκ για την πρώτη νίκη. Αυτό ήρθε τελικά στην 5η αγωνιστική. Μετά από ένα δύσκολο πρόγραμμα και μέτριες εμφανίσεις από εμάς, έφτασε η ώρα να πανηγυρίσουμε μία νίκη. Και όχι μία οποιαδήποτε, αλλά απέναντι σε έναν ποιοτικότερο αντίπαλο με πολλαπλάσιο μπάτζετ.

Θεωρώ πως ήταν μία επιτυχία κόντρα σε όλα τα προγνωστικά και ιδιαίτερα μετά την κακή εμφάνιση μας απέναντι στον Πανιώνιο. Κανείς δεν το περίμενε, αλλά εμείς είχαμε πίστη γιατί γνωρίζουμε τις δυνατότητες μας.

Η ήττα στην 4η αγωνιστική μας πείσμωσε σε τέτοιο βαθμό με αποτέλεσμα αυτό που παρακολουθήσατε την Κυριακή στο «Μελίνα Μερκούρη». Δεν υπάρχει καλύτερο συναίσθημα από αυτό μετά το χειροκρότημα του κόσμου στο φινάλε του ματς. Αυτό μας δίνει δύναμη και αυτοπεποίθηση ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Επόμενος αντίπαλος αύριο είναι το Λαύριο. Μία ομάδα κόντρα στην οποία μετρήσαμε 2 νίκες σε επίπεδο προετοιμασίας αλλά πλέον όλα είναι διαφορετικά. Το Λαύριο κατάφερε να «δέσει» γρήγορα και να παρουσιάσει ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο στις επίσημες διοργανώσεις. Αυτό το αποδεικνύουν στον μέγιστο βαθμό οι 3 νίκες σε 5 αγώνες, έχοντας ηττηθεί μονάχα από τις δύο μοναδικές αήττητες ομάδες της ΕΚΟ Basket League, τον Παναθηναϊκό και το Περιστέρι.

Η αποστολή που έχουμε είναι σαφώς πολύ δύσκολη. Εμείς, όμως, υποχρεούμαστε να δώσουμε συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα για να έχει αντίκρυσμα το θετικό αποτέλεσμα της περασμένης αγωνιστικής.

Για να έχουμε τύχη θα πρέπει να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι, πειθαρχημένοι και πιστοί στο πλάνο, με θέληση και πάθος. Αυτά είναι τα στοιχεία που πρέπει να μας χαρακτηρίζουν σε όλους τους αγώνες για να μπορέσουμε να πετύχουμε τον στόχο μας.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…