Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό με ΠΑΟΚ”

“Πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό με ΠΑΟΚ”

Mikoniatis Rethimno

Το Ρέθυμνο αντιμετωπίζει αύριο (23/11 15:45) τον ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη, και ο άμεσος συνεργάτης του Βαγγέλη Ζιάγκου,  Σταύρος Μυκονιάτης, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας για την αναμέτρηση τονίζοντας ότι η άμυνα θα παίξει σημαντικό ρόλο, καθώς και ο έλεγχος του ρυθμού.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες. Είναι ακόμα ένα δύσκολο ματς. Αυτή τη στιγμή η εικόνα του είναι πολύ βελτιωμένη, καθώς προέρχεται από μία πολύ σημαντική νίκη επί της Σαραγόσα. Αυτό του δίνει αυτοπεποίθηση και χρόνο στο να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο. Έχει μεγάλη ποιότητα με πολύ καλούς παίκτες σε όλες τις θέσεις. Σκοράρει πολύ και αυτό οφείλεται στη βελτίωση πολλών κομματιών στο παιχνίδι του

Εμείς θα πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό, με την άμυνα να παίζει σημαντικό ρόλο για μας. Θα πρέπει να επικεντρωθούμε πρωτίστως στο αμυντικό κομμάτι, στο αμυντικό ριμπάουντ και τρανζίσιον. Αν ανταποκριθούμε σωστά θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε πράγματα. Έχουμε δουλέψει πολύ και αυτήν την εβδομάδα και είμαστε έτοιμοι για αυτήν τη δύσκολη αποστολή».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…