Κεντρική Basket League Άρης “Οι οπαδοί έχουν δίκιο…”

“Οι οπαδοί έχουν δίκιο…”

Για την ήττα απέναντι στον Κολοσσό ο Σούλης Μαρκόπουλος δήλωσε: “Είναι πάντα πιο άσχημο όταν χάνεις εντός έδρας. Νομίζαμε ότι ήμαστε σε καλύτερη κατάσταση αλλά μας διέψευσε η εξέλιξη του αγώνα. Δεν δημιουργήσαμε τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να κερδίσουμε. Είχαμε πρόβλημα στην περιφερειακή άμυνα, δώσαμε σουτ σε παίκτες του αντιπάλου. Καταφέραμε πάντως να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω αλλά κάναμε παιδαριώδη λάθη. Ειδική 58 δευτερόλεπτα πριν το τέλος, βάλαμε πολύ γρήγορα τον Κολοσσό πάλι στον αγώνα και εκεί δημιουργήθηκαν άσχημες καταστάσεις για εμάς. Συγχαρητήρια στον Κολοσσό. Εμείς πρέπει να πιστέψουμε στις δυνάμεις μας, η συνέχεια θα είναι δύσκολη».

Για τον Μόρις: “Αυτό που μου είπαν αρχικά είναι ότι είχε κράμπες, τώρα αν χτύπησε και πάλι πρέπει να μας το πει ο γιατρός”.

Για την πιθανότητα ενίσχυσης της ομάδας με παίκτες: “Έχουμε συζητήσει αρκετές φορές αλλά για να γίνουν κάποια πράγματα πρέπει να υπάρχουν και ανάλογες προϋποθέσεις”.

Για το ενδεχόμενο να σκεφτεί την παραίτηση ως… μοχλό πίεσης στην διοίκηση να κάνει αλλαγές: “Δεν το έχω σκεφτεί. Είναι θέμα που θα συζητήσω με την διοίκηση, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο”.

Για τις διαμαρτυρίες των οπαδών: “Οι οπαδοί έχουν δίκιο από την πλευρά τους, δεν είναι συνηθισμένοι. Είναι δύσκολο πιο πολύ γι αυτούς που τρέχουν χωρίς να έχουν κάτι να κερδίσουν, εμείς όλοι κάτι κερδίζουμε”.

Για την παρουσία των οπαδών μετά τον αγώνα στα αποδυτήρια της ομάδας: “Το σημαντικό είναι κατά πόσο πιστεύει ο κόσμος ότι οι παίκτες έχουν να δώσουν περισσότερα μέσα στο γήπεδο και δεν τα δίνουν”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Άρης: Μία σεζόν γεμάτη συγκινήσεις τελείωσε, ο αγώνας, όμως, συνεχίζεται

Η ΚΑΕ Άρης με ανακοίνωση της μίλησε για όλα όσα έλαβαν χώρα την φετινή σεζόν τόσο στο αγων…