Κεντρική Γ' Εθνική “Με χαροποιεί η παρουσία πολλών νέων παιδιών”

“Με χαροποιεί η παρουσία πολλών νέων παιδιών”

gkioulekas ikaroi trikalon

Σε συνέντευξή του στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, ο Σωτήρης Γκιουλέκας μίλησε για την απόφαση να αγωνιστεί στους Ίκαρους Τρικάλων αλλά και για την χαρά του να βλέπει νέα παιδιά στις Εθνικές κατηγορίες.

Αναλυτικά:
“Έχοντας διανύσει μια πλούσια πορεία στο μπάσκετ τόσο σε Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό, ο Σωτήρης Γκιουλέκας φέτος επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στους Ίκαρους Τρικάλων και την Γ΄ Εθνική. Ο πολύπειρος φόργουορντ απαντά για τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την επιλογή.

-Τι ήταν εκείνο που σε έκανε να συνεχίσεις την καριέρα σου στα Τρίκαλα; 

“Σίγουρα ήταν ο στόχος της ομάδα που είναι η άνοδος στη Β΄ Εθνική. Είναι βέβαια και η συμβολή του προέδρου της ομάδας, Κώστα Σκρέτα, που γνώριζα από παλιά. Το πιο σημαντικό όμως είναι ο προπονητής, ο οποίος έδειξε ότι με θέλει πολύ. Όλα αυτά με οδήγησαν να έρθω στους Ίκαρους Τρικάλων”.

-Πώς βλέπεις μέσα από την τεράστια εμπειρία που διαθέτεις το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής; 

“Πιστεύω ότι υπάρχουν ομάδες αξιόλογες στην κατηγορία και με πολύ δυνατές έδρες. Θεωρώ ότι είναι ένα πρωτάθλημα δύο ταχυτήτων. Πέντε-έξι ομάδες μπορούν να διεκδικήσουν την άνοδο και οι υπόλοιπες είναι μια ταχύτητα πιο κάτω, αλλά δεν παύουν όλες οι ομάδες να είναι επικίνδυνες στην έδρα τους. Είναι ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Με χαροποιεί ότι συμμετέχουν πολλά νέα παιδιά. Και από το τοπικό και από τη Γ¨ Εθνική αυτά τα παιδιά θα πλαισιώσουν τις μεγαλύτερες κατηγορίες. Στην ομάδα έχουμε πολλά νέα παιδιά εκτός από μένα και τον Κατσαρέ”.

-Πώς είναι το κλίμα στην ομάδα και το κλίμα στην κερκίδα;  

“Θεωρώ ότι έχουμε πάρα πολύ καλό κλίμα και σημαντικό ρόλο παίζει ο προπονητής αλλά και η διοίκηση που βρίσκεται συνέχεια κοντά μας. Η διαχείριση από μένα και τον Κατσαρέ είναι να βοηθήσουμε τα νέα παιδιά και κατ΄ επέκταση την ομάδα. Δεν το βλέπουμε εγωιστικά. Θέλουμε να βοηθήσουμε τα παιδιά, να ανέβουν αγωνιστικά, πάντα με ήθος, τόσο εγώ όσο και ο Νίκος. Είναι πολύ σημαντικό ότι ο κόσμος έχει αγκαλιάσει την ομάδα και μας δίνει ώθηση για να κερδίζουμε τα παιχνίδια. Σε κάθε αγώνα στην έδρα μας έχουμε την υποστήριξη της τοπικής κοινωνίας”.

-Επόμενο παιχνίδι με την Μελίκη… 

“Το παιχνίδι είναι πάρα πολύ επικίνδυνο σε μια πάρα πολύ καλή έδρα. Δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα. Αν επιβάλλουμε το παιχνίδι μας, πιστεύω όλα θα πάνε καλά. Είμαστε όλοι υγιείς και ετοιμοπόλεμοι για αυτόν τον αγώνα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

National league 2 (2ος όμιλος): Τα αποτελέσματα των Play off

Σπουδαίες νίκες για Ηλυσιακό και Πικέρμι. Δείτε τα αποτελέσματα των play off. Σε ένα συγκλ…