Κεντρική Ιωνικός Νίκαιας BC “Κανένα αποτέλεσμα δεν πρέπει να αποπροσανατολίζει”

“Κανένα αποτέλεσμα δεν πρέπει να αποπροσανατολίζει”

kottas

Στην ανάγκη να επιστρέψει ο Ιωνικός στα θετικά αποτελέσματα στην δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Ήφαιστο στάθηκε ο Θωμάς Κώττας μιλώντας στο blog του στον ΕΣΑΚΕ. Παράλληλα, τόνισε ότι κανένα αποτέλεσμα δεν πρέπει να αποπροσανατολίζει καθώς είναι ακόμα νωρίς στο πρωτάθλημα και όλα ανατρέπονται.

Διαβάστε αναλυτικά:

“Γεια σας φίλοι της ΕΚΟ Basket League

Η ομάδα μας προέρχεται από δύο ήττες και θέλουμε να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα. Φυσικά, το έργο δεν θα είναι καθόλου εύκολο σε μία δύσκολη έδρα κι απέναντι σε μία ομάδα με ποιότητα.

Ο Ήφαιστος Λήμνου έδειξε και πέρσι ότι έχει να δώσει πράγματα στο πρωτάθλημα κι έχει ξεκινήσει και φέτος πολύ καλά. Η ομάδα μας θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένη από το πρώτο λεπτό και να προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τυχόν λάθη του Ηφαίστου.

Σίγουρα, η ήττα από τον Κολοσσό H Hotels μας πλήγωσε, γιατί ήρθε στην έδρα μας, όπου δεν θέλουμε να έχουμε απώλειες κόντρα σε ομάδες με κοινούς στόχους. Έτσι, πρέπει να αντιδράσουμε και για να ανεβάσουμε την ψυχολογία μας, αλλά και για να καλύψουμε έδαφος που ενδεχομένως χάθηκε στην κατάταξη.

Σε κάθε περίπτωση, είναι ακόμη νωρίς και κανένα αποτέλεσμα δεν πρέπει να αποπροσανατολίζει τις ομάδες. Ελπίζω ότι στη Λήμνο θα παρουσιάσουμε ένα πολύ καλό πρόσωπο.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ιωνικός Νίκαιας BC

Δειτε επισης

Νέα εποχή για τον Ιωνικό Νίκαιας – Ξεκινάει από την ΕΣΚΑΝΑ

Ο Ιωνικός Νίκαιας γυρίζει σελίδα και θα ξεκινήσει από το «μηδέν» για να επιστρέψει εκεί πο…