Κεντρική A2 “Δεν είχαμε την επιθυμητή απόδοση, να επιστρέψουμε στις νίκες”
A2

“Δεν είχαμε την επιθυμητή απόδοση, να επιστρέψουμε στις νίκες”

Ο Οίακας Ναυπλίου δεν έχει ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα και θέλει να κάνει restart κόντρα στο Αγρίνιο. Ο παίκτης της ομάδας, Φάνης Κουμπούρας, τόνισε ότι δεν είχαν την επιθυμητή απόδοση αυτό το διάστημα και θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες. Δηλώσεις για το ματς έκανε και ο βοηθός προπονητής της ομάδας, Διαμαντής Φιλίνης.

Αναλυτικά

Διαμαντής Φιλίνης: “Επιστροφή στην έδρα μας μετά από πολύ καιρό (12/10) λόγω των αναβολών και ανυπομονούμε όλοι γι’ αυτό.

Αντιμετωπίζουμε μια πολύ φορμαρισμένη ομάδα που είναι αήττητη μέχρι στιγμής. Έχουμε δουλέψει πολύ όλο αυτό το διάστημα παρά τα άσχημα αποτελέσματα και είμαστε έτοιμοι. Πρέπει η άμυνα να ξαναγίνει το όπλο μας και να επιβάλουμε το παιχνίδι μας.

Ελπίζω παίκτες, προπονητές και κόσμος να δείξουμε μέγιστη διάθεση και θέληση για να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ραντεβού αύριο Σάββατο στις 17.00!”.

Φάνης Κουμπούρας: “Μετά από 4 βδομάδες ξαναπαίζουμε στην έδρα μας. Είχαμε 2 βδομάδες ρεπό και μετά 2 παιχνίδια εκτός έδρας που δεν είχαμε την επιθυμητή απόδοση και δεν καταφέραμε να κερδίσουμε κάποιο από τα 2 παιχνίδια!

Ξανά στην έδρα μας λοιπόν αντιμέτωποι με μια από τις 2 αήττητες ομάδες του πρωταθλήματος μας, θα προσπαθήσουμε να γυρίσουμε στις νίκες αλλά πάνω απ’ όλα να παίξουμε ένα ωραίο παιχνίδι και να κάνουμε τον κόσμο που θα έρθει να μας δει να το ευχαριστηθεί και περάσει 2 ευχάριστες ώρες στο γήπεδο!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε A2

Δειτε επισης

Α2 ανδρών: Διαιτητές και Κομισάριοι της 10ης αγωνιστικής

Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές και οι κομισάριοι της 10ης αγωνιστικής της Α2 Ανδρών: Σάββατο 1…