Κεντρική Ιωνικός Νίκαιας BC Κώττας:”Να είμαστε πιο εύστοχοι από ότι με την Λάρισα”

Κώττας:”Να είμαστε πιο εύστοχοι από ότι με την Λάρισα”

kottas

Στην φοβερή αστοχία της ομάδας του στο τελευταίο παιχνίδι με την Λάρισα εστίασε ο Θωμάς Κώττας μιλώντας στο blog του στον ΕΣΑΚΕ, τονίζοντας ότι αυτό πρέπει να αλλάξει κόντρα στον Ηρακλή.

Παράλληλα ο Έλληνας σέντερ τόνισε ότι με τον κόσμο του στο πλευρό του, είναι στο χέρι του Ιωνικού να ελέγξει τον ρυθμό.

Διαβάστε αναλυτικά:

Γεια σας φίλοι της ΕΚΟ Basket League

Άλλο ένα παιχνίδι και στη συνέχεια η διακοπή του πρωταθλήματος. Δεν ξέρω αν θα μας κάνει καλό, γιατί έχουμε δείξει ότι βελτιωνόμαστε μέσω των αγώνων, αλλά πάντα τέτοια διαλείμματα είναι καλοδεχούμενα για να πάρουν όλοι μια ανάσα.

Έχουμε μπροστά μας ένα ακόμη εντός έδρας παιχνίδι, με αντίπαλο τον Ηρακλή. Δεν πρέπει να μας αποπροσανατολίσει η ήττα που έκανε την προηγούμενη εβδομάδα, γιατί μιλάμε για μια πολύ καλή ομάδα ανεξαρτήτως φόρμας. Έχει ποιοτικούς ξένους κι έμπειρους Έλληνες παίκτες.

Θεωρώ όμως ότι από τη στιγμή που παίζουμε στην έδρα μας, μαζί με τον πολύτιμο κόσμο μας, είναι στο χέρι μας να ορίσουμε εμείς το ρυθμό του αγώνα.

Σίγουρα αυτή τη φορά θέλουμε να είμαστε πιο εύστοχοι σε σχέση με το ματς με την Λάρισα, όπου χάσαμε πάρα πολλά τρίποντα και παραλίγο να το πληρώσουμε ακριβά. Πιστεύω ότι όντως αυτό θα αλλάξει κι ότι θα μείνει ίδια η αυταπάρνηση που δείξαμε στο τέλος.

Σε κάθε περίπτωση, θα είναι ο,τι καλύτερο για εμάς να πάμε στην διακοπή έχοντας τέσσερις σερί νίκες. Ελπίζω να τα καταφέρουμε. Ποντάρουμε για άλλη μια φορά πολλά στον κόσμο, αλλά και στην χημεία που έχουμε αρχίσει να αποκτάμε στο παρκέ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ιωνικός Νίκαιας BC

Δειτε επισης

Νέα εποχή για τον Ιωνικό Νίκαιας – Ξεκινάει από την ΕΣΚΑΝΑ

Ο Ιωνικός Νίκαιας γυρίζει σελίδα και θα ξεκινήσει από το «μηδέν» για να επιστρέψει εκεί πο…