Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Η ευκαιρία του και οι δύσκολες συνθήκες…

Η ευκαιρία του και οι δύσκολες συνθήκες…

kostas charalampidis

Ο Κώστας Χαραλαμπίδης πρόκειται να είναι ο προπονητής του ΠΑΟΚ, στο κρίσιμο παιχνίδι με τον Ήφαιστο Λήμνου καθώς λόγω οικονομικών εγγυήσεων “κόλλησε” το θέμα του Θανάση Σκουρτόπουλου (δεν σημαίνει αυτό ότι δεν μπορεί να γίνει νέα προσέγγιση το επόμενο διάστημα). Οταν ο “Μπίδης” αναλάμβανε χρέη βοηθού προπονητή, είναι αλήθεια πως στον “Δικέφαλο” είχαν στο μυαλό τους να τον προωθήσουν μελλοντικά ως πρώτο κόουτς καθώς είναι δεδομένη η εκτίμησή προς το πρόσωπό του.

Οπως είχαμε αναφέρει, κατά την διάρκεια της περσινής σεζόν (2018-19), έγινε σκέψη ο Χαραλαμπίδης να αναλάβει την ομάδα την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο (2019-20). Τελικά αυτό δεν έγινε από το καλοκαίρι και γίνεται τώρα… Ο Χαραλαμπίδης ίσως οδηγήσει τον ΠΑΟΚ ως το τέλος της σεζόν, αλλά αυτό δεν είναι δεδομένο μιας και στον “Δικέφαλο”… τίποτα και ποτέ δεν μπορεί να θεωρείται σίγουρο.

Σε κάθε περίπτωση, ο “Μπίδης” έχει την ευκαιρία να αποδείξει τις δυνατότητές του, ωστόσο θα πρέπει να σημειωθεί πως το έργο του είναι πολύ δύσκολο. Οι προϋποθέσεις με τις οποίες αναλαμβάνει τον πάγκο του ΠΑΟΚ δεν είναι οι καλύτερες δυνατές (το αντίθετο μάλιστα) καθώς η ομάδα που “φτιάχτηκε”, δείχνει να μην έχει υψηλές δυνατότητες και πλέον υπάρχει το “πρέπει” της νίκης σε κάθε αγώνα για να ξεφύγει ο “Δικέφαλος” από το σενάριο υποβιβασμού στην Α2.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…