Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Γενική είσοδος 1 ευρώ στο Παναθηναϊκός – Ιωνικός

Γενική είσοδος 1 ευρώ στο Παναθηναϊκός – Ιωνικός

imera paidiou pao ionikos

Ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται στο “Νίκος Γκάλης” εναντίον του Ιωνικού Νικαίας (16/11, 17:00), με την “πράσινη” ΚΑΕ να ορίζει την τιμή του εισιτηρίου στο ένα ευρώ λόγω της Παγκόσμιας Ημέρας Δικαιωμάτων του Παιδιού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ καλεί όλους τους φίλους της ομάδας να δώσουν το “παρών” το Σάββατο στο γήπεδο με τις οικογένειές τους, προκειμένου να παρακολουθήσουν την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ιωνικό Affidea (16/11, 17:00), στο πλαίσιο της οποίας θα διεξαχθεί “Η Γιορτή του Παιδιού”!

Θέλοντας να τιμήσει την Παγκόσμια Ημέρα Δικαιωμάτων του Παιδιού (20/11), η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ όρισε γενική είσοδο 1 € για το συγκεκριμένο παιχνίδι!

Παράλληλα, το PAOSHOP κάνει μια μεγάλη προσφορά για τους μικρούς μας φίλους παρέχοντάς τους εντυπωσιακή έκπτωση στις επίσημες φετινές παιδικές εμφανίσεις της ομάδας μας (μαζί με το shorts) στην τιμή των 49,00€ αντί της αρχικής τιμής των 64,90€!

Της συγκεκριμένης προσφοράς μπορείτε να επωφεληθείτε το Σάββατο 16/11 από τα καταστήματα PAOSHOP του γηπέδου και από 20/11  από το e-shop και το κατάστημα της Λ. Αλεξάνδρας.

Σημειώνεται πως για τους φιλάθλους που δεν είναι μέλη στον Παναθηναϊκό Α.Ο. και θέλουν να προμηθευτούν μεμονωμένο εισιτήριο για κάποιον εντός έδρας αγώνα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, είναι απαραίτητη η έκδοση Κάρτας Φίλου Παναθηναϊκού στην τιμή των 10 ευρώ άπαξ κατά άτομο με την πρώτη αγορά εισιτηρίου.

Υπενθυμίζεται επίσης πως συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για την αποψινή αναμέτρηση με Alba Berlin (14/11, 21.00), στο ημίχρονο της οποίας θα βραβευτεί από τον Παναθηναϊκό Α.Ο. ο σπουδαίος Κριστόφ Βαζέχα για την προσφορά του στον Σύλλογο.

Προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας για τις δύο αναμετρήσεις με τους κάτωθι τρόπους:

*Τα εκδοτήρια του Γηπέδου “Απόστολος Νικολαΐδης” στη θύρα 10, Τηλ. Επικοινωνίας: 21064 400 10, Ωράριο Λειτουργίας: Πέμπτη 10:00-16:00 και Παρασκευή: 10:00-18:00.

*Ηλεκτρονικά στο paobc.gr & viva.gr

*Σημεία πώλησης της VIVA

*Τηλεφωνικά 11876

*Τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ στον σταθμό ΗΣΑΠ “Ειρήνη” και στο Parking 5 την Πέμπτη 14/11 από τις 18.00 μέχρι τις 21.00 και το Σάββατο 16/11 από τις 15.00 μέχρι τις 17.00.

* Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ενημερώνει πως τα εισιτήρια είναι αυστηρώς προσωπικά και ότι -βάσει νόμου- απαγορεύεται η μεταπώληση ή η ανταλλαγή τους. Προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας αποκλειστικά με τους παραπάνω νόμιμους τρόπους.

*Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ σας υπενθυμίζει πως για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη  η  αναφορά του ΑΜΚΑ (Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης)!”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αταμάν: «Δεν παίξαμε πολύ καλό μπάσκετ»

Στα ερχόμενα παιχνίδια της Euroelague, αναφέρθηκε ο Εργκίν Αταμάν. «Αγχώθηκε» για τρία δεκ…