Κεντρική Ιωνικός Νίκαιας BC Διαθέσιμα τα εισιτήρια του Ιωνικός – Κολοσσός Ρόδου!

Διαθέσιμα τα εισιτήρια του Ιωνικός – Κολοσσός Ρόδου!

loukas maurokefalidis ionikos nikaias larisa

O Ιωνικός αγωνίζεται στο “Σοφία Μπεφόν” με αντίπαλο τον Κολοσσό Ρόδου (23/11, 15:45), για την 8η αγωνιστική της Basket League, με την ομάδα της Νίκαιας να ανακοινώνει τη διάθεση των εισιτηρίων προς τον κόσμο της για τον συγκεκριμένο αγώνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Ο Ιωνικός Νικαίας Affidea ενημερώνει ότι ξεκίνησε ηλεκτρονικά η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση της 8ης αγωνιστικής της ΕΚΟ Basket League με αντίπαλο τον Κολοσσό H Hotels (23/11, 15:45) στο “Σοφία Μπεφόν”.

Μετά το ματς στο ΟΑΚΑ, η ομάδα μας επιστρέφει στις εντός έδρας υποχρεώσεις της με το παιχνίδι κόντρα στον Κολοσσό H Hotels. Έχοντας ήδη ρεκόρ 4-3, οι παίκτες του Νίκου Βετούλα θέλουν ξανά τον κόσμο του Ιωνικού Νικαίας Affidea στο πλευρό τους για να συνεχίσουν στον ίδιο δρόμο και να σημειώσουν τέταρτη διαδοχική εντός έδρας νίκη, έπειτα από αυτές κόντρα σε ΠΑΟΚ, Λάρισα και Ηρακλή.

Η διάθεση των εισιτηρίων αγώνα ξεκινά από σήμερα (18/11) ηλεκτρονικά, και από αύριο (19/11) στον “Πλάτωνα”, και το κόστος τους είναι 10 ευρώ. Υπάρχει και παιδικό εισιτήριο με κόστος 5 ευρώ. Για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητος ο Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ), ενώ είναι δυνατή και η πληρωμή με κάρτα.

Μπορείτε να προμηθεύεστε τα εισιτήρια σας από τον “Πλάτωνα”, καθημερινά από τις 11:00 μέχρι τις 19:00 αρχής γενομένης από την Τρίτη 19/11, ενώ την ημέρα του αγώνα τα εκδοτήρια έξω από το “Σοφία Μπεφόν” θα ανοίξουν στις 14:00.

Όσον αφορά στην ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίου, μπορείτε να την κάνετε από τώρα μέσω της Viva στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.viva.gr/tickets/sports/gipedo-sofia-befon/ionikos-nikaias-bc-affidea-eisitira-agonon-2019-20/. Στη συνέχεια, μπορείτε να εκτυπώσετε το εισιτήριό σας ή να το έχετε στο κινητό.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Ιωνικός Νίκαιας BC

Δειτε επισης

Νέα εποχή για τον Ιωνικό Νίκαιας – Ξεκινάει από την ΕΣΚΑΝΑ

Ο Ιωνικός Νίκαιας γυρίζει σελίδα και θα ξεκινήσει από το «μηδέν» για να επιστρέψει εκεί πο…