Κεντρική Διεθνή Ζαγκλής:”Χρειάζεται όλοι να κάνουν υποχωρήσεις”

Ζαγκλής:”Χρειάζεται όλοι να κάνουν υποχωρήσεις”

Ζαγκλής

Στην ανάγκη να γίνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις από Ευρωλίγκα και FIBA ώστε να μπορέσουν να τα βρουν στάθηκε ο Ανδρέας Ζαγκλής, σε δηλώσεις του στο περιθώριο της παρουσίας του στο International Forum – Russia Country of Sports, που διεξάγεται στη Ρωσία.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Πιστεύω ότι προκειμένου να πετύχουμε μία σειρά από θετικές αλλαγές, και οι δύο πλευρές πρέπει να κάνουν παραχωρήσεις… Κι αυτό δεν είναι κάτι που αφορά τη FIBA, ή την EuroLeague μόνο, αλλά και τις εθνικές λίγκες, πολλές εκ των οποίων αυτή τη στιγμή απλά έχουν την παραμικρή ελπίδα να συμμετάσχουν στην EuroLeague και θεωρητικά είναι αποσχισμένες. Ας δούμε πως θα εξελιχθεί η κατάσταση.

Αν αναπτύξουμε τις σχέσεις και τις συνεργασίες, όλοι θα επωφεληθούν. Πρέπει να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον στο οποίο θα συνυπάρχουμε βολικά και όπου οι διασυλλογικές διοργανώσεις και οι αναμετρήσεις των Εθνικών Ομάδων, που είναι οι κινητήριες δυνάμεις του αθλήματος μας, θα είναι  πολύ σημαντικές. Για να αναπτύξουμε το μπάσκετ θα πρέπει να αναπτυχθούμε και προς τις δύο κατευθύνσεις.»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…